StoryEditor

Wavemaker bude mať nového šéfa. Dušan Horváth sa posunul do pozície Managing director

01.08.2018, 16:24
Autor:
tsts(pš)(pš)
V agentúre pribudla aj nová pozícia.

Povýšenie Dušana Horvátha na pozíciu Managing Director na Slovensku oznámil  Daniel Živica, CEO/Chairman Wavemaker Czech Republik and Slovakia. Dušan Horváth doteraz zastával v agentúre pozíciu Client Partner.

„Dušana naši klienti a partneri poznajú ako výnimočného client service experta a partnera operujúceho v širokej škále agentúrneho produktu. Dušanov posun znamená, že chceme naďalej využívať jeho know-how, skúsenosti a drive primárne pre našich klientov,“ vysvetľuje povýšenie Daniel Živica, ktorého pracovné povinnosti sa po zmene štruktúry  Wavemaker Slovakia nemenia. 

Novinkou v agentúre je aj pozícia Head of Content & Technology, ktorú začiatkom júla obsadil Vladimír Paštinský. Nová pozícia v rámci Wavemaker Slovakia reflektuje zmeny v mediálnom priemysle a reaguje na zmeny priorít v marketingovom biznise, tak ako ich vníma samotná agentúra.

osobný archív V.P.

„Vlado bude zodpovedný za stratégiu produktu, klientske riešenia a kvalitu našej práce nielen v oblasti dát či výskumu, ich lepšieho prepojenia a využitia pre naše ďalšie potreby, ale zároveň bude rozvíjať našu content  - predovšetkým social media content divíziu. V oblasti technológií bude Vlado úzko spolupracovať s GroupM Slovakia, a tak nás v spoločnom úsilí bude vzďaľovať od priemeru trhu smerom do ďalekého trhového nadpriemeru,“ uvádza Živica.

Agentúra začiatkom roka zmenila názov. Z MEC Slovakia sa premenovala na Wavemaker, čo bola zmena na globálnej úrovni. Wavemaker spolu s agentúrou Mindshare a Mediacom patria pod mediálnu skupinu GroupM.

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
25. apríl 2024 03:11