StoryEditor

Prima si nakrútila vlastných Oteckov. Nový seriál Tátové na tahu uvedie v septembri

06.08.2018, 14:30
Autor:
hrnhrn
Novinka prinesie príbehy štyroch rodín, kde si domácnosť a výchovu detí vzali na starosť muži.

Nedeľné večery na Prime budú od septembra patriť novému komediálnemu seriálu Tátové na tahu. Tvorcovia v ňom zobrazia príbehy štyroch rodín, kde si domácnosť a výchovu detí vezmú na starosť muži, aby sa matky mohli venovať kariére. A hoci mužskí hrdinovia na rodičovskej dovolenke robia všetko to, čo zvyčajne robievajú ženy, výsledok nie je rovnaký.

FTV Prima

​​Seriálová novinka prinesie na obrazovky príbehy štyroch moderných rodín, ktoré budú prežívať svadby, narodenia detí, rozvody, kariérne pády i súkromné tragédie. Hlavní hrdinovia sa budú nenávidieť, milovať, ale aj si navzájom pomáhať. Najmä však bude každý z otcov bojovať o to, aby bol tým najlepším otcom na svete. Traja z nich vystriedali na rodičovskej dovolenke svoju partnerku, štvrtá rodina nie je tradičná, oteckom je gay, ktorý sa o dieťa stará spolu so svojím priateľom.

FTV Prima

​​V hlavných úlohách sa predstavia Štěpán Benoni, Saša Rašilov, Karel Dobrý a Petr Vaněk. Sekundovať im budú Aňa Geislerová, Jana Stryková, Eva Josefíková a Jakub Prachař.

​Pod scenárom, ktorý vznikol podľa austrálskeho seriálu House Husbands, je podpísané trio Richard Malatinský, Tomáš Holeček a Václav Vašek, režisérmi sú Jiří Chlumský s Martinom Koppom.

O seriáli

Jakub Beran (Štěpán Benoni)

FTV Prima

​Jakub je bývalý hokejista, ktorý pre svoje nezodpovedné správanie prišiel na vrchole kariéry o všetko. Z hokejového klubu ho vyhodili, manželka Nikola (Eva Josefíková) ho opustila kvôli nevere. Snaží sa získať späť svoju ženu a súdne sa domáha opatrovníctva svojich troch detí. Jeho hlavným cieľom je dokázať, že vie byť dobrým otcom. S pomocou ostatných hrdinov seriálu začína nový život.

Marek Moravec (Saša Rašilov)

FTV Prima

​Priateľský, inteligentný muž je ideálnym manželom a snom mnohých žien. Má talent hovoriť nesprávne veci v nesprávnu chvíľu, čo jeho ženu (Jana Stryková) síce doháňa k šialenstvu, no v skutočnosti to z neho robí roztomilú bytosť. Jeho najväčšou slabinou je snaha o to, aby bol najlepším kamarátom, spoľahlivým manželom a zamestnancom roka. Netuší, že sa niečoho bude musieť vzdať.

Lubor Knopp (Karel Dobrý)

FTV Prima

​Šarmantný chlap zo starej školy, ktorý ženám pomáha do kabátov. Pre rodinu a kamarátov by skočil pod vlak, čo by pre neho bolo možno jednoduchšie, než im povedať, ako ich má rád. Nedávno predal úspešnú stavebnú firmu, ktorú vybudoval od nuly. Splatil hypotéku a plánoval, ako si s partnerkou (Aňa Geislerová) užijú dlhý predčasný dôchodok. Lenže Gábina nastúpi do práce a Lubor sa začína starať o chod domácnosti a výchovu dcéry.

Kamil Adámek (Petr Vaněk)

FTV Prima

​Vtipný, empatický, lojálny. Postava, ktorú majú všetci radi rovnako ako koláče, ktoré pečie. Nikdy nečakal, že by sa ako homosexuál mohol stať otcom, ale po smrti sestry svojho partnera Tomáša (Jakub Prachař) nebol nikto iný, kto by sa o osirelú Štěpánku dokázal postarať lepšie. Dievčatko má šesť rokov a stala sa stredobodom Kamilovho života. Neustále síce pochybuje o svojich výchovných schopnostiach, ale v skutočnosti je tým najlepším otcom na svete.

01 - Modified: 2018-09-19 17:34:22 - Feat.: 0 - Title: Novinka z lekárskeho prostredia. Seriál Sestričky uvedie v septembri Markíza 02 - Modified: 2018-08-06 14:07:43 - Feat.: 0 - Title: Kampaň na šou Česko Slovensko má talent je poriadny cirkus 03 - Modified: 2018-09-19 17:35:27 - Feat.: 0 - Title: Účinkujúci v šou Tvoja tvár znie povedome sú známi. Markíza odhalila všetky mená 04 - Modified: 2018-08-09 12:08:54 - Feat.: 0 - Title: JOJ uvedie na jeseň nový seriál. Predlohou je kniha Som mama herečky Kristíny Tormovej 05 - Modified: 2018-07-30 21:48:34 - Feat.: 0 - Title: JOJ pripravuje tretiu sériu Prázdnin. V myjavských dobrodružstvách pribudnú nové postavy
01 - Modified: 2022-05-05 12:35:28 - Feat.: - Title: Miniséria Iveta spevácku legendu nesúdi. Prinesie jej skutočný príbeh 02 - Modified: 2022-04-27 08:35:50 - Feat.: - Title: Nova pripravuje denný seriál s netradičným konceptom. Neherci v ňom priblížia život mladých v Prahe 03 - Modified: 2022-04-28 17:13:05 - Feat.: - Title: RTVS nasadí na nedele nový seriál. Premiéru bude mať v máji 04 - Modified: 2022-03-25 11:25:07 - Feat.: - Title: Ultimátum znamená jediné: nie je cesty späť. Nová miniséria štartuje na obrazovkách Jojky 05 - Modified: 2022-03-24 10:03:13 - Feat.: - Title: Markíza prináša seriál Sluha národa. Zelenskyj v ňom stvárňoval prezidenta krátko predtým, ako sa ním reálne stal
menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
24. apríl 2024 07:28