TV Markíza/TV JOJ, koláž Stratégie
StoryEditor

Česko Slovensko má talent sa s Tvojou tvárou nestretne

20.08.2018, 14:30
Autor:
hrnhrn
Okrem prvej epizódy bude JOJ vysielať talentovú šou v soboty.

Jesennú televíznu sezónu televízie odštartujú hneď prvý septembrový týždeň. Obidve komerčné televízie nasadili od septembra svoje veľkolepé šou – Tvoja tvár znie povedome a Česko Slovensko má talent. Poslednou televíziou, ktorá upresnila svoju programovú štruktúru, bola televízia JOJ. 

Túto jeseň sa už nezopakuje situácia z predchádzajúcich sezón, kedy sa výpravné šou komerčných televízií v nedele delili o divákov. Tvoja tvár znie povedome odštartuje na Markíze v nedeľu 9. septembra a budú jej patriť, rovnako ako minulé série, nedeľné večery. JOJ svoju talentovú šou uvedie v nedeľu o týždeň skôr, pri ďalších častiach však ustúpila Markíze a budú jej patriť sobotňajšie večery. Televízia bude Česko Slovensko má talent vysielať prvý týždeň až dvakrát do týždňa – okrem soboty aj v utorok, kedy od 22:00 doplní program nový seriál Ministri. Od 11. septembra už televízia nasadí štvrtú sériu seriálu NašiMarkíza bude bude v utorky vysielať svoj nový seriál Sestričky.

Pondelky a štvrtky na JOJ budú patriť dvojporciám Inkognita, Markíza uvádza v pondelok Susedov a vo štvrtok Hornú Dolnú. V stredy odštartuje JOJ novinku Som mama a Markíza zábavno-súťažnú šou Dobre vedieť!. Piatky budú na Markíze patriť Farme – Duel, reality šou Farma bude dopĺňať vysielanie v neskoršom programovom slote každý pracovný deň. Piatkový prime time na JOJ bude pod taktovkou Skrúcaného, Kandráča a Andera vo Všetko čo mám rád. 

Voči nedeľnej premiére Česko Slovensko má talent nasadí Markíza českú komédiu z roku 2017 Špunti na vode a od 22:20 uvedie Farmu. O týždeň neskôr bude v sobotu konkurovať Talentu dobrodružným filmom Stratení v Karibiku  a trilerom Nezastaviteľní, Jednotka má na programe Záhady tela. JOJ zase voči nedeľnej premiére Tvojej tváre uvedie komédiu Centrálna inteligencia, Jednotka má na programe filmy Colette a Agáva.

01 - Modified: 2018-09-19 17:35:27 - Feat.: 0 - Title: Účinkujúci v šou Tvoja tvár znie povedome sú známi. Markíza odhalila všetky mená 02 - Modified: 2018-08-16 11:25:37 - Feat.: 0 - Title: Od septembra prinesú televízie tri nové seriály. O vzťahoch, politike a materstve 03 - Modified: 2018-08-05 07:48:45 - Feat.: 0 - Title: Na Farmu mieria celebritní súťažiaci. Markíza prezradila ich zoznam 04 - Modified: 2018-08-16 12:00:25 - Feat.: 0 - Title: Seriál Som mama nie je kópiou rovnomennej knižky, hovorí Kristína Tormová
menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
25. apríl 2024 09:37