Aktuality.sk
StoryEditor

Ringier spustil vlastný paywall. Vďaka novej službe „Aktuality.sk Plus“ čitatelia môžu podporiť investigatívnu žurnalistiku

05.09.2018, 13:50
Autor:
tsts(pš)(pš)
Čitatelia získavajú okrem prémiového obsahu aj špeciálne benefity.

"Aktuality.sk Plus – to je neobmedzený prístup k exkluzívnemu obsahu. A príležitosť stať sa členom komunity, ktorá bojuje proti nespravodlivosti, korupcii a klientelizmu," prihovára sa dnes k čitateľom portálu Aktuality.sk ich šéfredaktor Peter Bárdy. Mediálny dom Ringier Axel Springer Slovakia spustil novú službu Aktuality.sk Plus. Služba užívateľom ponúkne možnosť podporiť investigatívnu žurnalistiku a zároveň poskytne prístup k najaktuálnejším správam na Aktuality.sk, píše sa v tlačovej správe.

Okrem toho užívatelia získajú aj špeciálny newsletter s výberom najdôležitejších udalostí a komentárom, ktoré pre čitateľov bude vyberať šéfredaktor Aktualít Peter Bárdy. Súčasťou balíka budú aj iné benefity a darčeky - napríklad pripravovaná kniha o Jánovi Kuciakovi a Martine Kušnírovej, ktorá vyjde na jeseň 2018.  

Návštevníci Aktuality.sk sa po spustení služby budú môcť rozhodnúť, či si vybraný exkluzívny obsah vždy kliknutím odkryjú alebo si zakúpia prístup do „Aktuality.sk Plus“, ktorý im sprístupní celý obsah bez prekrytia, spolu s ďalšími benefitmi. Novú službu si bude môcť aktivovať každý návštevník, poslaním SMS správy v hodnote 3,60 EUR. Mesačné predplatné sa bude automaticky obnovovať, pričom opätovným zaslaním SMS je možné službu kedykoľvek zrušiť.

"Chceme ľuďom dať možnosť podporiť tvorbu spoločensky dôležitého obsahu. Pre nás je stále najdôležitejšie robiť kvalitné spravodajstvo. Preto sme sa rozhodli, že našim čitateľom umožníme podporiť prácu investigatívnych novinárov a k tomu im poskytneme ďalšie benefity. Naše články budú stále dostupné pre všetkých. Pretože len tak dokážeme bojovať proti konšpiráciám a vymysleným článkom, ktoré nemajú s realitou a pravdou nič spoločné,“ hovorí na margo novej služby, ktorú možno považovať aj za paywall, Milan Dubec generálny riaditeľ Ringier Axel Springer na Slovensku.

Mediálny dom Ringier Axel Springer Slovakia sa takto pridáva k ďalším mediálnym domom na Slovensku, ktoré si svoj prémiový obsah spoplatnili. 

 

 

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
19. apríl 2024 02:06