StoryEditor

Cestovateľská stanica Travelxp v kvalite 4K je dostupná už aj v češtine

10.09.2018, 21:20
Autor:
TSTS
Pozrite si ukážky vysielania v 4K rozlíšení, čo je 4-násobok rozlíšenia Full HD.

Kanál Travelxp HD prináša cestopisné a lifestylové programy z takmer päťdesiatich krajín sveta vyrábané výhradne vo vlastnej produkcii. Jeho sesterský kanál Travelxp 4K prináša program v skvelom 4K rozlíšení, čo je 4-násobok rozlíšenia Full HD.

Neuveriteľne kvalitný obraz umožňuje divákom realisticky vnímať cestovateľské zážitky tak, ako keby boli na výprave spolu s cestovateľmi. Stanica Travelxp 4K je odteraz už dostupná aj v češtine.

„Sme radi, že ako prví prinášame v ČR aj na Slovensku plnohodnotnú tematickú cestovateľskú stanicu v kvalite 4K, ktorá je naviac dostupná v češtine,“ povedal Jozef Pipek, výkonný riaditeľ spoločnosti IFC Media, ktorá je distribútorom kanálov Travelxp HD a Travelxp 4K na Slovensku aj v Českej republike.

Travelxp

Travelxp HD na Slovensku a v Českej republike prináša Skylink už v základnom programovom balíčku Digital, Slovak Telekom v rozšírenej ponuke XL, T-Mobile Czech Republic v rozšírenej ponuke Premium, platforma Sledovanitv v základnej ponuke (v ČR aj SR) a na Slovensku ešte Martico.

Kanál je plne lokalizovaný do češtiny a pre záujemcov je k dispozícii aj originálna anglická zvuková stopa. Travelxp HD je dostupný vo viac ako 50 miliónoch domácnostiach na celom svete. 

Travelxp 4K nemá aktuálne na Slovensku ani v ČR žiadny operátor. „Program je k dispozícii, veríme, že sa dostane čo nevidieť aj k divákom,“ hovorí Pipek.

Ukážky Travelxp 4K vysielania:

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
19. apríl 2024 21:17