StoryEditor

Viber so štyrmi novými funkciami zefektívňuje komunikáciu

23.10.2018, 08:54
Autor:
pzpz
Pozrite si prehľad noviniek.

Je už takmer pravidlom, že zanedbávame pravidelné aktualizácie svojich aplikácií a odkladáme tento krok až do vhodného okamihu, ktorý však v praxi nikdy neprichádza. Zbytočne sa tak oberáme o nové a zaujímavé nástroje a funkcie, ktorých výsledkom je podstatne lepšia používateľská skúsenosť. Viber prináša viac nástrojov pre efektívnu a jednoduchú komunikáciu.

 KOMUNITY PRE KAŽDÉHO

Viber prináša skvelú funkciu, ktorá umožňuje komukoľvek v aplikácii vytvoriť svoju vlastnú komunitu. Viber Communities je skupinový chat, kde si neobmedzene veľká skupina ľudí môže vymieňať správy, vzájomne spolupracovať a užívať si vylepšené funkcie ešte viac ako v bežnom skupinovom chate Viber. Stačí len pár jednoduchých krokov - kliknete na tlačidlo "Nová komunita" a vyberiete kontakty, ktoré chcete pridať. Zadaním názvu komunity, sa toto nové miesto pre zdieľanie spoločných záujmov stáva živým a pripraveným prepojiť ľudí. Funkcia je k dispozícii pre Android aj iOS.

Viber

Viber

EDITOVANIE SPRÁV

Podobná možnosť pre príspevky na sociálnych sieťach existuje už dávnejšie, avšak textové správy na Viberi doposiaľ meniť nešlo, a tak zostali na večné časy pamätníkom našich jazykových prešľapov. Viber nedávno umožnil, aby sme všetky odoslané a doručené správy dokázali zmeniť z hľadiska obsahu aj gramatiky za správnejšie výroky. Stačí vybrať správu, ktorá potrebuje facelift, a zmeniť ju jedným kliknutím.

Viber Viber

​K dispozícii pre: Android, čoskoro aj na iOS.

    PREKLAD

    Potrebu svojich užívateľov komunikovať bez hraníc vyriešil Viber v jednej zo svojich posledných aktualizácií. Do konverzácií vložil prekladový nástroj, ktorého cieľom je zefektívniť komunikáciu medzi používateľmi. Názory tak môžete zdieľať s ľuďmi s podobnými záujmami po celom svete. Stačí vám k tomu len váš materinský jazyk. Naviac sa zbavíte jednou ranou dvoch múch - nepohodlnej jazykovej bariéry, ktorá vás v minulosti držala, aj nutnosti inštalovať ďalšiu prekladovú aplikáciu náročnú na internú pamäť telefónu. Funkcia je momentálne k dispozícii pre Android.

    Viber

    NEPREČÍTANÉ SPRÁVY

    Pre užívateľov desktopovej aplikácie Viber, najmä pre tých, ktorí ju používajú k firemnej komunikácii, je tu ďalšia novinka. Ak dostanete správu, keď ste zaneprázdnení a nemôžete na ňu hneď odpovedať, môžete ju udržať v hornej časti zoznamu správ, kým nebudete mať čas sa jej venovať. Presuňte ukazovateľ myši na kartu chatu, kliknite na malý trojuholník a jednu z nasledujúcich možností:

    a) Predvolené poradie (aby vaše prichádzajúce správy zostali v poradí, v akom dorazili)

    b) Neprečítané správy hore (aby Viber udržiaval neprečítané správy vždy hore, takže nestratíte prehľad o dôležitých správach)

    c) Označiť všetky prečítané správy - ak ste sa dozvedeli, čo sa medzitým stalo a na obrazovke chatu už nepotrebujete vidieť neotvorené správy.

    Viber

    01 - Modified: 2018-09-15 11:14:43 - Feat.: 0 - Title: Viber ako silná hodnota pre zadávateľa? Prečo nie! 02 - Modified: 2018-09-17 08:59:20 - Feat.: 0 - Title: Šéf aplikácie Viber: V mnohom sme predbehli dobu
    01 - Modified: 2020-10-29 08:58:39 - Feat.: - Title: Viber oslavuje 10. narodeniny. Vstupuje do oblasti fintech 02 - Modified: 2020-10-14 07:44:15 - Feat.: - Title: Viber prichádza s možnosťou nastavenia pripomienok vo funkcii Moje poznámky 03 - Modified: 2020-09-18 08:02:42 - Feat.: - Title: Viber prichádza s novými funkciami 04 - Modified: 2020-08-20 07:31:32 - Feat.: - Title: Viber prichádza s novými nástrojmi pre obmedzenie spamu 05 - Modified: 2020-08-06 08:33:15 - Feat.: - Title: Viber spustil kampaň proti hladu vo svete
    menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
    19. apríl 2024 18:28