archív
StoryEditor

Bývalý šéfredaktor Hospodárskych novín mieri do Petit Pressu

17.12.2018, 10:25
Autor:
(pš)(pš)
Peter Vavro bude riaditeľom obsahu regionálnych týždenníkov MY.

Divízia regionálnych týždenníkov MY bude mať nového riaditeľa obsahu. Do vydavateľstva Petit Press nastupuje Peter Vavro, bývalý šéfredaktor Hospodárskych novín.  

Peter Vavro bude mať na starosti nielen printovú divíziu týždenníkov MY, ale aj ich onlinovú verziu, sieť bezplatných novín Echo ako i obsah eventov, ktoré divízia v rámci regiónov pravidelne uskutočňuje.

"Na spoluprácu s Petrom Vavrom sa teším, poznám jeho štýl práce ako aj zanietenosť pre nové projekty. Preto verím, že divíziu regionálnych projektov posunieme v aktivitách spoločne  ďalej," hovorí Milan Mokráň, člen predstavenstva Petit Press zodpovedný za týždenníky MY a bezplatné schránkové noviny Echo.

Týždenníky MY patria k najsilnejším regionálnym titulom na Slovensku, svojím obsahom pokrývajú všetky regióny Slovenska. Podľa posledného oficiálneho auditu tlače ABC SR v októbri tohto roka predali 75 883 kusov. 

Peter Vavro je skúsený novinár, svoju profesionálnu kariéru začínal v denníku Národná obroda, bol moderátorom relácie O päť minút dvanásť verejnoprávnej televízie. Viac ako jedenásť rokov pôsobil vo vydavateľstve Ecopress (dnes Mafra Slovakia), Hospodárske noviny z pozície šéfredaktora riadil šesť rokov.

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
24. apríl 2024 15:01