TV Varecha
StoryEditor

TV Pravda rozširuje svoj obsah. Prichádza TV Varecha

03.01.2019, 12:08
Autor:
tsts
Cieľom novinky je zatraktívniť obsah webu Varecha.sk.

Vydavateľstvo P E R E X, ktoré je vydavateľom denníka Pravda, ale aj prevádzkovateľom najväčšieho slovenského internetového portálu s receptami - Varecha.sk, spustilo v pred koncom roka novú internetovú televíziu so zameraním na videorecepty a relácie o varení a jedle - TV Varecha.

"Cieľom projektu je zatraktívniť obsah webu Varecha.sk, osloviť mladú cieľovú skupinu, ktorej ponúkame TV Varecha na všetkých platformách (smartphone, tablet, počítač)", uviedla šéfka projektu Oľga Dúbravská.

"Televízia Varecha je určená tým ľuďom, ktorí chcú vidieť ako sa nejaké jedlo varí, ale nechce sa im čítať textové recepty. Je lepšie raz vidieť, ako stokrát čítať", dodal projektový manažér Tomáš Abaffy, ktorý stál aj pri zrode webu Varecha.sk v roku 2009.

V súčasnosti tvoria obsah TV Varecha najmä video recepty, priebežne k nim budú pribúdať nové rubriky a relácie. Chceme dať priestor mladým foodblogerom, reštauráciám, veľkovýrobcom potravín a podobne.

Ako môžu záujemcovia sledovať TV Varecha? Prostredníctvom webu TV Varecha.sk, cez youtube kanál, na Facebooku a cez Instagram TV.

Pre Perex je TV Varecha ďalším krokom k posilneniu videoobsahu. Pred koncom roka takto uviedla nvý produkt TV Pravda.

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
25. apríl 2024 12:02