prezidentskí kandidáti Maroš Šefčovič / Robert Mistrík
StoryEditor

Nedeľné politické diskusie: Prezidentský prieskum na Markíze, Danko s Pellegrinim na TA3

25.01.2019, 14:10
Autor:
TASRTASRhrnhrn
Prinášame prehľad hostí a tém víkendových politických relácií na Markíze, Jednotke a TA3.

Nedeľná politická relácia Markízy Na telo uvedie aktuálne preferencie všetkých kandidátov, ktorí sa zúčastnia volebného súboja. Prvý reálny prieskum podpory prezidentských kandidátov doplní aj modelovou podporou kandidátov v druhom kole.

Agentúra Focus pre Markízu merala, ako by dopadlo druhé kolo pri rôznych scenároch, čiže ak by do neho postúpil napríklad Maroš Šefčovič s Robertom Mistríkom, niekto z tejto dvojice so Štefanom Harabinom, alebo ak by sa v ňom objavili iní z ohlásených kandidátov.

Moderátor Michal Kovačič bude prieskum hodnotiť s podpredsedom parlamentu Andrejom Hrnčiarom z Mosta-Híd a lídrom Obyčajných ľudí Igorom Matovičom.

Témou debaty bude aj hľadanie spoločného opozičného kandidáta, či správy z posledných dní: priebeh voľby ústavných sudcov a šance Roberta Fica, kauza "Maznák" okolo komunikácie podpredsedu parlamentu Martina Glváča s Alenou Zsuzsovou či odchod niektorých konzervatívnych politikov z hnutia OĽaNO.
Diváci budú môcť na facebookovskom profile relácie položiť aj svoje vlastné otázky.

Hosťami O 5 minút 12 na Jednotke budú predseda Ústavnoprávneho výboru NR SR Róbert Madej (Smer-SD) a členovia výbou Tibor Bernaťák (SNS), Alojz Baránik (SaS) a Ján Marosz (OĽaNO). S moderátorom Jozefom Hajkom budú diskutovať o výbere a procese voľby kandidátov na ústavných sudcov.

Témou voľby sudcov Ústavného súdu SR sa bude venovať aj relácia V politike na TA3. Hosťami Norberta Dolinského budú predseda parlamentu Andrej Danko (SNS), predseda vlády Peter Pellegrini (Smer-SD) a prezidentskí kandidáti Zuzana Čaputová (PS) a bývalý politik František Mikloško.
Ďalšími témami budú kontakty politikov s obvinenou v prípade vraždy novinára, iniciatíva opozície o vyslovenie nedôvery predsedovi parlamentu či stratégia strán a šanca kandidátov v prezidentských voľbách.

01 - Modified: 2023-11-02 09:47:48 - Feat.: - Title: Rošády v RTVS: Menia sa moderátori politických diskusií v rozhlase aj televízii 02 - Modified: 2023-07-18 07:25:54 - Feat.: - Title: Tri spravodajské televízie? Ekonomicky je to holý nezmysel, tvrdí šéf TA3 03 - Modified: 2023-03-17 11:43:22 - Feat.: - Title: Vieme prví: Marek Makara má skončiť v O 5 minút 12 04 - Modified: 2022-05-13 16:26:18 - Feat.: - Title: Víkendové politické relácie: Matovič, Fico či Kollár o protiinflačných opatreniach a ich financovaní 05 - Modified: 2022-05-06 16:45:45 - Feat.: - Title: Víkendové politické relácie: Diskutovať prídu prezidentka, Kollár aj Pellegrini
menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
20. apríl 2024 03:30