archív
StoryEditor

Mimoriadny prezidentský vlak vypravujú Petit Press a regionálne magazíny MY

15.02.2019, 09:11
Autor:
tsts
Vlak odchádza už 19. februára z Bratislavy.

Vydavateľstvo Petit Press a divízia najčítanejších regionálnych novín na Slovensku – týždenníky MY pripravili unikátnu diskusiu s kandidátmi na post prezidenta SR. Táto debata sa totiž uskutoční v mimoriadnom vlaku, ktorý štartuje 19. februára (utorok) ráno. Pozvanie do diskusie prijala väčšina kandidátov: Zuzana Čaputová, Róbert Mistrík, Béla Bugár, Maroš Šefčovič, František Mikloško, Štefan Harabin a Milan Krajniak.

Moderátorom diskusie bude Peter Vavro, nový riaditeľ obsahu a divízny šéfredaktor týždenníkov MY – najčítannejších regionálnych novín na Slovensku.  „Sme radi, že sme pre našu ideu prezidentského vlaku našli partnera – súkromnú železničnú spoločnosť a sme ešte radšej, že takáto diskusná platforma nadchla aj oslovených kandidátov. Očakávame tvrdú, otvorenú a slušnú diskusiu, do ktorej sa na jednotlivých železničných staniciach železnice (Trnava, Trenčín, Žilina) budú postupne zapájať aj naši šéfredaktori regionálnych titulov s otázkami od svojich čitateľov. Čaká nás teda taká diskusia kandidátov, aká tu ešte nebola,“ zdôraznil Peter Vavro.

Prezidentský vlak bude mať krátke zastavenia v Trnave a Trenčíne a jeho cieľovou stanicou bude Žilina. Pre verejnosť bude diskusia z Bratislavy do Žiliny  k dispozícii  online  na stránke www.myregiony.sk s miernym časovým posunom kvôli prenosu z vlaku. Otázky na kandidátov budú môcť občania poslať vopred na adresu: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. do pondelka 18.februára.  

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
20. apríl 2024 00:01