StoryEditor

Media makler bude mať novú obchodnú riaditeľku. Prichádza z Fun rádia

25.03.2019, 12:50
Autor:
tsts
Petra Kubányi nastupuje na novú pozíciu od 1. apríla.

Spoločnosť Media makler bude mať od apríla novú posilu. Na pozíciu obchodnej riaditeľky nastupuje Petra Kubányi, ktorá posledných 8 rokov pôsobila ako agency sales manager vo Fun rádiu. V minulosti bola tiež zástupcom obchodnej riaditeľky vo vydavateľstve Spoločnosť 7 plus a viac ako 5 rokov pracovala aj v Rádiu Twist.

"Ponuka zo spoločnosti Media makler ma zaujala. Je to výborná príležitosť ťažiť z predchádzajúcich profesných skúseností a využiť ich k posilneniu spoločnosti. Verím, že sa nám spoločne podarí zvládnuť výzvy, na ktoré sa veľmi teším." vyjadrila sa Petra Kubányi.

„Som veľmi rada, že sme sa s Petrou Kubányi dohodli na spolupráci. Petra je jeden z najskúsenejších obchodníkov na trhu, má výborné vzťahy s klientmi a mediálnymi agentúrami. Okrem regionálnych médií, ktoré zastupujeme aj prostredníctvom našich ďalších dvoch spoločností Regio Media a Rádio makler, sme sa stali aj media representative v predaji reklamy v online sektore a pribudli aj zastúpenia v sponzorship sektore. Petra vie vďaka skúsenostiam v obchode s reklamou presne zadefinovať víziu spoločnosti a stotožniť sa s ňou, motivovať spolupracovníkov, priniesť inovácie v oblasti obchodu a orientovať sa na výsledok a na spokojnosť klienta. Preto vnímam Petrin príchod ako veľký prínos,“ hovorí Miriam Kittler, konateľka spoločnosti.

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
19. apríl 2024 19:01