Radio The End
StoryEditor

Bratislava má nové alternatívne rádio. The End nahradilo Aligator

02.04.2019, 10:20
Autor:
(red)(red)
Zameriava sa na hudbu od 90-tych rokov až po súčasnosť.

Od pondelka 1. apríla si môžu bratislavskí poslucháči naladiť nový alternatívny hudobný formát - rádio The End. Nové rádio nahradilo Rádio Aligátor na frekvencii 97,2 MHz v Bratislave.

The End vznikol pre poslucháčov, ktorí preferujú nemoderovaný formát s hudobným zameraním na hudbu od 90-tych rokov až po súčasnosť. Ako uvádza Andrej Csino, marketingový konzultant rádia The End, svojim poslucháčom nebude ponúkať „lacné hity“, ktoré sú súčasťou ponuky každého mainstreamového rádia.

„Rádio chce osloviť svojou ponukou generáciu 30+, ktorá sa hlási k odkazu legendárneho bratislavského rádia Ragtime. V marazme prevládajúceho a uši ubíjajúceho hudobného priemeru v našich rádiách, vnímame u tejto bratislavskej cieľovky pretrvávajúcu potrebu tohto formátu. Je to navyše vysoko bonitná a vnímavá skupina ľudí, čo je mimoriadne atraktívne pre potenciálnych inzerentov,“  hovorí Csino.

Rádio The End odštartovalo svoje vysielanie skladbou Smels Like Teen Spirit od Nirvany. Zo začiatku bude ponúkať prúd hudby, neskôr by malo pribudnúť spravodajstvo a tiež moderované vysielanie. Kampaň je naplánovaná na máj.

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
25. apríl 2024 18:25