StoryEditor

Pes v núdzi spustil spoluprácu s Viberom

09.07.2019, 14:46
Autor:
TSTS
Vytvorili komunitu pre psíčkarov.

Občianske združenie Pes v núdzi spustil v spolupráci s Viberom nový projekt – online komunitu pre všetkých milovníkov psov. Vďaka Viberu sa o novinkách z ich útulku dozvie verejnosť o niečo jednoduchšie – prostredníctvom Viber Komunity Pes v núdzi. Tá pomôže útulkáčom rozšíriť povedomie o ich aktivitách a byť v kontakte s ďalšími milovníkmi psíkov online. 

Viber

​Viber v rámci spolupráce uviedol balíček nálepiek v slovenčine, ktorý si môžu používatelia stiahnuť a vyjadriť tak útulkáčom podporu. Komunita prostredníctvom Viberu poskytne zaujímavé tipy, rady či videá s cieľom edukovať verejnosť.Ponúka tiež obsah pripravený odborníkmi z oblasti a influencermi o tom, ako sa starať o psíkov a vytvoriť im bezpečné zázemie. Dozviete sa tiež, ktorý psík aktuálne hľadá domov alebo potrebuje pomoc. Zoznámite sa s dobrovoľníkmi, ktorí sa o štvornohých miláčikov denno-denne starajú.

Každý člen komunity sa tiež môže zapojiť do diskusie a prostredníctvom ankiet vyjadriť svoj názor na pálčivé témy či četovať s ďalšími psíčkarmi. Hoci je pomoc zatúlaným a opusteným psíkom vážna a náročná misia, v komunite nájdete aj zábavný obsah – vtipné videá a GIFy zo života štvornohých miláčikov.

„Úprimne sa tešíme, že sa nám v spolupráci s OZ Pes v núdzi podarilo spustiť takýto krásny projekt. Veríme, že sa stretne s priateľským prijatím slovenskej verejnosti. Vďaka technologickým možnostiam, ktoré Viber ponúka, môžeme dopomôcť rozšíriť podobné posolstvá do celého sveta. Našou misiou je poskytovať používateľom priestor, kde môžu slobodne a s vášňou bojovať za správne veci, a tým pozitívne ovplyvňovať celú spoločnosť," uviedla Zarena Kancheva, marketingová a PR riaditeľka Rakuten Viber pre strednú a východnú Európu.

Romi Klimeková, spoluzakladateľka Pes v núdzi, dodáva: „Naša organizácia sa zameriava na pomoc a záchranu opustených a zatúlaných psov, ktorým poskytujeme starostlivosť a útočisko, kým im nájdeme nových milujúcich adoptívnych rodičov. Tiež sa snažíme vzdelávať a informovať verejnosť o správnom zaobchádzaní so psíkmi a ďalších pálčivých témach. Vďaka tomuto inovatívnemu partnerstvu s Viberom môžeme zdieľať informácie o psíkoch čakajúcich na adopciu a novinky o našich projektoch ešte jednoduchšie a prakticky okamžite – prostredníctvom aplikácie. Je skvelé, že takýto svetový hráč na komunikačnom trhu ponúkol podporu slovenským milovníkom psov."

01 - Modified: 2019-01-18 06:43:39 - Feat.: 0 - Title: Viber uvádza novú funkciu Polls. Umožňuje hlasovať v skupinových chatoch 02 - Modified: 2019-02-07 07:28:37 - Feat.: 0 - Title: Najnovšia verzia Viber 10 prináša množstvo noviniek 03 - Modified: 2019-04-10 13:33:35 - Feat.: 0 - Title: Viber predstavil novinku Viber Local Number 04 - Modified: 2019-06-17 11:12:27 - Feat.: 0 - Title: Prečo sú četovacie aplikácie kritickým marketingovým kanálom v roku 2019
menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
19. apríl 2024 04:40