StoryEditor

O Saganovi sa hovorí aj po skončení Tour de France. Opäť pobavil internet

30.07.2019, 11:20
Autor:
pzpz
Postaral sa o dotvorenie tímovej fotografie. Ale súperovej.

Úspešný slovenský cyklista Peter Sagan získal na tohtoročnom 106. ročníku prestížnych pretekov Tour de France už siedmy zelený dres. Prekonal tak rekord Erika Zabela a stal sa historicky najúspešnejším cyklistom v tejto disciplíne.

Aj keď sa v médiách momentálne najviac píše o tomto úspechu, na Twitteri sa objavilo aj zábavné video. Ako píše jeden z používateľov sociálnej siete: „Peter Sagan sa nezaprie a opäť pobavil“. Komentár pribudol pod videom, kde sa Sagan zaradí k tímu INEOS počas toho, ako sa snažia urobiť si tímovú fotografiu v pohybe a so šampanským v rukách.

Sagan si všimol, že sa tím jazdcov INEOS pokúša zvečniť momenty na Tour de France a zrýchlil tak, aby sa dostal do tesného závesu cyklistov. Zdvihol ruky a podaril sa mu tak trefný „photobomb“. Po vydarenom kúsku súperov predbehne a s úsmevom ich pozdraví.

Väčšina komentárov na Twitteri je pozitívna a video sa už šíri internetom. Jeden z používateľov napísal, že kvôli tomuto Sagana miluje a ďalší pridávajú úsmevné gifká.  

Peter Sagan je takýmito husárskymi kúskami známy už dlhšie. Napríklad minulý rok na svojom Instagrame uverejnil časť rozhovoru, v ktorom sa reportér pýta, čo by robil, alebo čím by chcel byť, keby nebol cyklistom a trojnásobný Majsterom sveta.

Sagan po veľmi krátkom premyslení odpovedal: „Neviem, lebo nepoznám odpoveď na otázky typu „čo keby“. Pretože, keby pes ne****, tak by ho roztrhlo.“   

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

If you were not a cyclist ??‍♂️ and not a 3 times World Champion ?... Watch the full video - link in @sportful bio

Príspevok, ktorý zdieľa Peter Sagan (@petosagan),

01 - Modified: 2019-01-01 07:18:38 - Feat.: 0 - Title: Telekom Sagana vymenil, no on nás zabavil inou reklamou. Preteká v nej s babkou Joan
menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
19. apríl 2024 13:54