RTVS
StoryEditor

Čekovský, Šoko či Valábik sa predstavia v novej cestovateľskej šou

30.07.2019, 15:12
Autor:
TSTS
Novinku S úsmevom po Slovensku uvedie od septembra RTVS.

RTVS prinesie v septembri na obrazovky novú cestovateľskú šou s názvom S úsmevom po Slovensku. 

Divákov bude po Slovensku sprevádzať štvorica celebritných cestovateľov. Spolu s humoristami Mariánom ČekovskýmJurajom Šokom Tabačkom sa na cesty vydajú mladé herečky Janka KovalčíkováDominika Kavaschová.

V každej z ôsmich epizód čakajú cestovateľov viaceré zastávky, navštívia historické miesta, folklórne dominanty, ale aj prírodné krásy. Dôležitú úlohu pri cestovaní hrá tiež moment prekvapenia. Štvorica cestovateľov totiž nikdy nevie, čo ich čaká.

Nikto nám nič nechce prezradiť. Ráno nevieme, kde večer skončíme a nevieme ani, kde budeme medzitým. Spoznáme veci, ktoré som dovtedy nevideli a zažijeme veci, ktoré sme nezažili,“ hovorí Juraj Šoko Tabaček.

V cestovateľskej šou ich cesty povedú na menej známe, ale krásne miesta a nepoznané kúty Slovenska.

Každý diel sa bude venovať niektorému zo slovenských krajov, cestovateľov nimi bude prevádzať Boris Valábik. Ten sa ujal nielen úlohy šoféra ikonickej dodávky, ale zároveň na začiatku každej epizódy preverí vedomosti hráčov v rýchlom teste o danom kraji.

Boris Valábik ponuku na účinkovanie v šou S úsmevom po Slovensku prijal s nadšením: „Doposiaľ som strávil väčšinu života v zahraničí a na cestovanie po krásach Slovenska nebol čas, aj keď ich tu v našej malej krajine máme množstvo. Ponuku zapojiť sa do niečoho takéhoto som preto s nadšením privítal.“

Prvú časť cestovateľsko-zábavnej šou S úsmevom po Slovensku odvysiela RTVS začiatkom septembra na Jednotke.

Podobný cestovateľsko-zábavný formát s názvom Vo štvorici po Slovensku vysielala v rokoch 2012 a 2015 televízia Markíza. Účinkovala v nej štvorica hercov z Partičky – Robo Jakab, Juraj Kemka, Lukáš Latinák a Marián Miezga.

Cestovateľská šou mala tri série, dve letné a jednu zimnú, štvorica cestovateľov objavovala Slovensko aj vlakom a na motorkách. Projekt zastrešil Dano Dangl, ktorého produkčná spoločnosť Noemo má na svojom konte televízne projekty ako napríklad 2 na 1, Kredenc či Partičku, ale aj snímky Cuky Luky Film a dokument 38.

01 - Modified: 2019-07-11 12:22:08 - Feat.: 0 - Title: Moja mama varí lepšie ako tvoja sa vracia na obrazovky. O divákov zabojuje s viacerými novinkami 02 - Modified: 2019-07-30 14:25:31 - Feat.: 0 - Title: Rošáda v Milujem Slovensko. Na kapitánske posty sa vracajú Adela Vinczeová a Dano Dangl 03 - Modified: 2019-08-22 10:56:16 - Feat.: 0 - Title: Tvoja tvár znie povedome sa vracia na obrazovky. Markíza prezradila kompletnú zostavu súťažiacich 04 - Modified: 2019-07-16 18:17:42 - Feat.: 0 - Title: Gogo, Sajfa či Ego sa predstavia v poviedkovom filme Mojepovstanie.sk
menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
19. apríl 2024 19:06