RTVS / Gabo Kocák a Robo Papp v relácii Tajomstvo mojej kuchyne
StoryEditor

Tajomstvo mojej kuchyne mení moderátora. Robo Papp po roku končí

25.01.2022, 11:30
Autor:
hrnhrn
Zmení sa aj výber receptov, televízia hlási návrat k zabudnutým klasikám.

Tajomstvo mojej kuchyne sa po prestávke opäť vracia na obrazovky Jednotky RTVS. Okrem nových receptov prinesie veľkú novinku v podobe zmeny na moderátorskom poste.

Divákom už nebude prihovárať spevák Robo Papp, ktorý reláciu moderoval posledný rok.

„Reláciu som opustil po vzájomnej dohode s tvorcami relácie. Diváci boli zvyknutí na dámsku prítomnosť v kuchyni a na viac klasických receptov, ktoré nie sú mojou parketou, keďže som doma viac v „modernej gastronómii“. Rozišli sme sa v dobrom a teším sa na ďalšie spolupráce s RTVS. Tvorcom relácie ďakujem za veľa nových zážitkov a skúseností,“ uviedol spevák. Robo Papp so šéfkuchárom Gabom Kocákom vystriedali začiatkom minulého roka dlhoročnú dvojicu - herečku Kamilu Magálovú a michelinského kuchára Pavla Pospíšila.

Zmena v relácii tak nastala po vyše 11 rokoch. 

Zmena kuchárskeho tímu

Relácia sa dlhodobo teší veľkej diváckej popularite. Podľa vyjadrenia televízie po odchode Kamily Magálovej divákom chýbala v kuchyni ženská ruka a tak sa tvorcovia relácie rozhodli v novej sérii pre zmenu.

Po boku šéfkuchára Gaba Kocáka sa každý mesiac objaví známa tvár, s ktorou budú spoločne pripravovať nové aj tradičné recepty.

Vo februári bude tvoriť tandem s Gabom moderátorka Katka Brychtová. Dvojica privíta v kuchyni aj zaujímavých hostí. Medzi nimi napríklad aj víťaza šou Pečie celé Slovensko Miroslava „Miňa“ Macuľu.

„Katka je strela, takže určite to bude zaujímavé. Je šikovná pekárka a prinesie so sebou do relácie nový vietor v rámci pečenia, na čo sa určite môžu tešiť najmä diváčky Tajomstva mojej kuchyne,“ vyjadril sa šéfkuchár Gabo Kocák.

„Spolupráca s celým tímom bola pre mňa veľkým zážitkom. Gabo je skvelý kuchár, vtipný a šarmantný muž, takže sme si to spolu v kuchyni užili. Jeho polievky i mäská boli skvelé! A pečenie s Miňom, víťazom šou Pečie celé Slovensko, to bola absolútna delikatesa. Urobil najlepšie piškótové cesto, aké som kedy jedla,“ dodala Katka Brychtová.

RTVS

Návrat ku klasike

​Ďalšou novinkou tejto jari bude výber receptov v relácii.

„Vo významnej miere sa chceme vracať k takmer zabudnutým klasikám, k dobrotám, ktoré sa už z našich moderných kuchýň vytratili, no každý z nás si na nich rád pochutí. A tak sa Gabo s nadšením sebe vlastným pustí do prípravy Kapustníkov z Zuckermandlu, Demikátu či Viedenskej roštenky a naši hostia v tomto smere tiež nesklamú,“ doplnila dramaturgička Adriana Hanzelová.

Premiérovú časť Tajomstva mojej kuchyne s Gabom Kocákom a Katkou Brychtovou uvedie Jednotka v nedeľu 30. januára o 18.15 hod.

01 - Modified: 2022-01-24 14:21:42 - Feat.: 0 - Title: Jednotka RTVS uvedie v televíznej premiére film Správa 02 - Modified: 2022-01-21 19:14:09 - Feat.: 0 - Title: Silná zostava sa vracia na obrazovky, RTVS ju však presúva na Dvojku 03 - Modified: 2022-01-18 05:46:17 - Feat.: 0 - Title: RTVS uviedla nový seriál Priznanie. Otvára v ňom citlivé témy 04 - Modified: 2022-01-04 04:44:49 - Feat.: 0 - Title: Pumpa sa v novom roku na obrazovky nevráti
menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
18. apríl 2024 14:41