StoryEditor

ANTIK Telecom rozširuje ponuku. Novinkou je hip-hopová stanica Óčko Black

23.08.2019, 13:42
Autor:
redred
Hudobné stanice Óčko bude operátor vysielať v HD kvalite.

Začiatkom tohto roka spustila česká hudobná Stanica O hudobný kanál zameraný na štýl "black music"s názvom Óčko Black. Nová stanica je rovnako ako Óčko Expres dostupná iba v platenom vysielaní. Do svojej základnej ponuky ju v týchto dňoch zaradila spoločnosť ANTIK Telecom.

archív

Súčasťou novej spolupráce televízie a operátora je taktiež zaradenie ďalších kanálov Stanice O v HD kvalite.

Divák tak dostane príležitosť vidieť obľúbené klipy, rozhovory, reportáže a ďalšie programy vo výrazne lepšej kvalite obrazu, ktorý bude jasnejší, ostrejší a bude mať reálnejšie farby vďaka päťnásobne väčšiemu množstvu bodov než v štandardnej SD kvalite.

Spoločnosť ANTIK Telecom zaraďuje do svojej ponuky hudobnú televíznu stanicu Óčko Black a ďalšie stanice Óčko, Óčko Star a Óčko Expres v HD kvalite, a to od prvého pracovného dňa v septembri.

„Sme veľmi radi, že ďalší dôležitý vysielateľ premigroval svoje kanály do vyššej HD kvality, čo je v súlade so stratégiou našej spoločnosti ponúkať našim zákazníkom najväčšiu dostupnú kvalitu. Pridaním aj nového moderného hip-hopového kanálu Óčko Black HD uspokojíme potreby aj mladšieho diváka,“ povedal Vlastimil Lakatoš – Head of TV Service, spoločnosti ANTIK Telecom.

HD vysielanie kanálov združených pod skupinou Stanica O sa týka najväčšej hudobnej stanice Óčko, ktorá poskytuje súčasnú hudbu, zábavu a lifestylové programy, stanice Óčko Star zameranej na najväčšie hity od osemdesiatich rokov po súčasnosť, Óčko Expres - stanice s najaktuálnejšou hudbou bez kompromisov a balastu.

Všetky hudobné stanice sú súčasťou českého mediálneho domu MAFRA, pod ktorú patrí aj MAFRA Slovakia. Stratégie patria do portfólia slovenského mediálneho domu.

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
18. apríl 2024 21:11