Evita UrbaníkováKatka Kincelová
StoryEditor

Do Markízy prichádza nová posila. Súčasťou "seriálového" tímu bude Evita

27.01.2022, 09:00
Autor:
redred
Evita Twardzik bude od mája spolupracovať na vývoji hraných projektov pre Markízu a VOYO.

Spisovateľka a scenáristka Evita Twardzik nadviaže od 1. mája 2022 dlhodobú spoluprácu s televíziou Markíza. Svojou kreativitou a skúsenosťami sa bude podieľať na ďalšom rozvoji a zvyšovaní kvality pôvodnej hranej tvorby, informoval líder televízneho trhu.

„Evitine úspechy na poli literatúry a filmu hovoria samy za seba, sme preto veľmi radi, že bude spolupracovať s naším tvorivým tímom v Markíze. Jej skúsenosti a kreatívne nápady nám pomôžu naplniť našu stratégiu zvyšovania kvality a objemu lokálneho obsahu pre televíziu a VOYO,“ povedal Matthias Settele, generálny riaditeľ skupiny Markíza.

„Vnímam to ako výzvu, dobrodružstvo. Teším sa, že sa budem môcť podieľať na vývoji nových hraných projektov pre Markízu a VOYO. Verím, že spolu s tvorivým tímom skupiny Markíza nadviažeme na všetky úspešné programy a prinesieme na obrazovky veľa nových,“ povedala Evita Twardzik.

Ako scenáristka a kreatívna producentka Evita Twardzik aktuálne pracuje na adaptácii francúzskeho seriálu HPI (Haut Potentiel Intellectuel), ktorú pre Markízu vyrába tím produkčnej spoločnosti NUNEZ NFE.

​Evita Twardzik je autorkou 14 kníh a scenárov k filmom Všetko alebo nič, Príliš osobná známosť, V lete ti poviem, ako sa mám a Hlavne veľa lásky. V súčasnosti pôsobí aj ako šéfredaktorka ženského mesačníka Evita vo vydavateľstve MAFRA Slovakia (do ktorého patrí aj magazín Stratégie) a vlastnú tolkšou moderuje v Rádiu Expres.

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
19. apríl 2024 05:53