TV Markíza
StoryEditor

Jedenástka súťažiacich v Let's Dance je známa. V hviezdnej zostave sú aj nečakané mená

27.01.2022, 12:50
Autor:
redred
Markízy odhalila zostavu účinkujúcich v tanečnej šou Let's Dance.

Tanečná šou Let's Dance odštartuje už začiatkom marca na obrazovkách Markízy. Televízia už prezradila meno prvej celebritnej súťažiacej – Dominiky Cibulkovej, a tiež novú porotkyňu a nového moderátora. Šou bude sprevádzať Viktor Vincze a do poroty zasadne jeho manželka Adela Vinczeová.

Známe sú už mená ďalších porotcov, ktorými budú stabilné piliere šou Tatiana Drexler a Ján Ďurovčík, ktorý nechýbal za porotcovským stolom ani v jednej z doterajších šiestich sérií .

„Teším sa na to, že sa stretnem s ľuďmi po veľa rokoch, ktorých som už dávno nevidela a že sa dozviem veľmi veľa nových vecí. Ja som veľmi ‚rozprávavý‘ človek, veľmi rada sa s ľuďmi rozprávam – ako žijú, čo majú nové, ako vidia svet. Vždy ma teší, keď spoznám nové osobnosti a teraz budem mať možnosť spoznať ďalších nových ľudí. Ja sa ani nemôžem dočkať, kedy všetkých uvidím. Vždy to môj život obohatí o veľa krásnych nových vecí, krásnych nových zážitkov a stretnutí s ľuďmi, ktorých vďaka Let's Dance poznám dlhé roky,“ vyjadrila svoje nadšenie Tatiana Drexler.

Ženská pätica súťažiach

Zo súťažiacich Markíza ako prvú odtajnila Dominiku Cibulkovú, no už sú potvrdené aj ďalšie mená ženskej časti zostavy. Tancovať v šou budú Aisha z Love Islandu a herečky Kristína Svarinská, Zuzana Kubovčíková ŠebováDiana Mórová. Tá už má na konte víťazstvo v súťaži TV Joj Hviezdy na ľade, ktorú vyhrala v roku 2006 so svojím krasokorčuliarskym partnerom. Divákom je známa aj ako porotkyňa šou Česko Slovensko má talent.

Prekvapenie v pánskej šestici

Pánsku polovicu budú zastupovať herci Ján Koleník a Adam Bardy, ktorí hviezdia v seriáli Druhá šanca, Mariek Fašiang z Oteckov, zápasník MMA Attila Végh a komik Fero Joke. Prekvapením v šou je moderátor Michal Kovačič. Dlhoročnú tvár televízie Markíza diváci poznajú najmä ako moderátora diskusnej relácie Na telo. „Jeho účasť v šou Let's Dance tak bude príležitosťou spoznať ho v trochu inej polohe, v ktorej bude musieť opustiť svoju komfortnú zónu a zabojovať o víťazstvom,“ uviedla televízia.

V predchádzajúcich sériách zvíťazili Zuzana Fialová s Petrom Modrovským, Michaela Čobejová a Tomáš Surovec, Juraj Mokrý s Katarínou Štumpfovou, Nela Pocisková a opäť Peter Modrovský, Jana Hospodárová s Matejom Chrenom, a víťazmi poslednej série sa v roku 2017 stali Vlado Kobielsky s Dominikou Chrapekovou.

Let's Dance je licencovaný formát Dancing with the Stars, ktorý pochádza z Veľkej Británie. Na obrazovkách Markízy sa objavuje od roku 2006. Doposiaľ bolo odvysielaných šesť sérií, posledná na jeseň 2017. Prvých päť sérií vznikalo v réžii Petra Nuňéza, pri šiestej bol režisérom Pepe Majeský. Režisérom a kreatívnym producentom bude aj v aktuálnej siedmej sérii, ktorá príde na obrazovky začiatkom marca. 

01 - Modified: 2022-01-23 18:10:40 - Feat.: 0 - Title: Let's Dance sa po piatich rokoch vráti na obrazovky. Markíza predstavila prvú hviezdu 02 - Modified: 2022-01-26 10:48:33 - Feat.: 0 - Title: Do Let's Dance mieria manželia Vinczeovci
01 - Modified: 2022-03-08 20:08:22 - Feat.: - Title: Let's Dance: Sledovanosť jednotlivých ročníkov aj zaujímavosti o formáte 02 - Modified: 2022-03-04 19:17:47 - Feat.: - Title: V nedeľu štartuje Let's Dance, prvý priamy prenos bude mať charitatívny podtón 03 - Modified: 2022-02-23 12:34:59 - Feat.: - Title: Posledné tváre Let's Dance sú odhalené. Moderátormi budú Martina Zábranská a Viktor Vincze 04 - Modified: 2022-02-23 10:33:09 - Feat.: - Title: Známy je štvrtý porotca Let's Dance. Prichádza zo zahraničia 05 - Modified: 2022-02-08 15:36:18 - Feat.: - Title: Let's Dance má prvú upútavku. Predstavuje v nej hlavné hviezdy
menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
25. apríl 2024 09:47