StoryEditor

Oteckovia dostanú konkurenciu. Joj pracuje na dennom seriáli Nový život

27.11.2019, 05:00
Autor:
hrnhrn
Autorom seriálovej novinky je Petr Kolečko, ktorý je podpísaný aj pod aktuálne vysielanými Hrobármi.

Televízia Joj pripravuje nový denný seriál, ktorým chce konkurovať mimoriadne úspešným Oteckom televízie Markíza. Autorom seriálovej novinky s názvom Nový život je Petr Kolečko, ktorý je podpísaný aj pod aktuálne vysielaným čiernym komediálnym seriálom Hrobári. Ako scenáristu ho preslávil mimoriadne úspešný český seriál Most! a z filmových projektov najmä oceňovaný Masaryk či letná komédia Cez prsty, ktorá bola aj jeho režisérskou prvotinou. Ďalšími scenáristami seriálovej novinky sú Vanda Feriancová, Alena Sabuchová, Danica Hričová, Martina Svobodová, seriál režírujú Ján Novák a Viktor Csudai.

​​Televízia Joj sa chce s novým seriálom vrátiť k rodinne ladeným seriálom, od ktorých v posledných rokoch upustila. Seriálová novinka zobrazuje príbeh troch spolužiakov, ktorí ukončili svoje dobre rozbehnuté športové kariéry a začínajú nový život. Postupne sa vyrovnávajú s novou životnou situáciou, menia sa ich priority a začínajú si užívať všetko, čo si kvôli profesionálnemu športu odopierali.

TV JOJ / Nový život

​V hlavných úlohách sa predstavia Helena Krajčiová, Alexander Bárta a Milo Kráľ a celá plejáda známych tvárí ako Henrieta Mičkovičová, Alžbeta Stanková, Barbora Švidraňová, Juraj Loj, Ján Jackuliak či Jozef Vajda. V seriáli sa objaví aj Max Bolf, pre ktorého to bude prvá televízna rola od komediálnej série Naši, v ktorej sa preslávil v role najmladšieho syna Samka Rodinu. Celkovo si v seriáli zahrá dvadsiatka hlavných a päťdesiat vedľajších postáv.

TV JOJ

TV Joj / z nakrúcania seriálu Nový život

​​Televízia Joj postupne prinesie na svoje obrazovky aj ďalšie seriály: dramatický seriál Jenny, detektívku Bodka či historický seriál Uhorčík. Očakávanými sú tiež výpravný historický seriál Slovania režiséra Petra Bebjaka a dramatický seriál Osem hodín, ktorý vzniká v spolupráci s Českou televíziou.

01 - Modified: 2019-11-02 18:14:15 - Feat.: 0 - Title: Televízie prezradili novinky budúceho roka. Premiéru bude mať desať nových seriálov 02 - Modified: 2019-11-02 18:13:11 - Feat.: 0 - Title: Televízie uvedú v novom roku dve úplne nové šou, ktoré zabodovali vo svete 03 - Modified: 2019-11-02 20:24:58 - Feat.: 0 - Title: Filmová ponuka televízií: Budúci rok budú lákadlami Fantastické zvery či Jurský svet, ale aj pokračovanie Perinbaby a nová evitovka 04 - Modified: 2019-07-25 15:44:02 - Feat.: 0 - Title: Nový seriál Slovania zverejnil prvé video. Slovenskú "Hru o tróny" uvedie televízia Joj 05 - Modified: 2019-09-05 11:13:44 - Feat.: 0 - Title: Úspech seriálu nie sú iba ratingy. Je to úzky pohľad, hovorí šéf JOJky Marcel Grega
menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
18. apríl 2024 08:13