StoryEditor

Seriálová novinka Nový život má titulnú skladbu. Naspieval ju Marián Čekovský

10.12.2019, 16:25
Autor:
redred
Rodinný seriál prinesie TV Joj na obrazovku začiatkom nového roka.

​Televízia Joj pripravuje nový seriál s názvom Nový život. S novinkou sa chce vrátiť k rodinne ladeným seriálom, od ktorých v posledných rokoch upustila. Na obrazovku ho prinesie v novom roku. 

Nový život zobrazuje príbeh troch spolužiakov, štyridsiatnikov, ktorí ukončili svoje dobre rozbehnuté športové kariéry a začínajú nový život. Postupne sa vyrovnávajú s novou životnou situáciou, menia sa ich priority a začínajú si užívať všetko, čo si kvôli profesionálnemu športu odopierali. Titulnou skladbou seriálu je To si nedám len tak vziať z albumu Mariána Čekovského Best On. K piesni vznikol aj videoklip s hercami účinkujúcimi v seriáli.

TV JOJ

​Videoklip sa nakrúcal dva dni - počas samotného nakrúcania seriálu a jeho hlavnými postavami sú herci z Nového života. Marián v klipe prechádza bytmi, prežíva život seriálových rodín a postáv.

„Skladbu som urobil s Tomim Okresom pred dvanástimi rokmi. Toto už je nová verzia. Klip súvisí so seriálom, ktorý bude čoskoro na JOJke, Nový život. Bude to titulná pesnička. Na nakrúcaní bola veľmi príjemná atmosféra. Za kamerou bol Michal Nemtuda. Bolo to úžasné. Prechádzal som štúdiami, kde sa nakrúcal seriál a za pár sekúnd som prežil niekoľko životov. Raz som bol v takejto miestnosti, raz v takomto prostredí. Pomáhali mi mladí herci, ale, samozrejme, aj Ňusi Bárta. Teším sa na to, pretože hudba patrí k takýmto úžasným projektom. Hudba vytvára platformu na to, aby sme si seriál pamätali dlho,“ povedal Čeky o klipe, piesni a nakrúcaní. Mimochodom, je autorom hudby aj k romantickej komédii Šťastný nový rok, ktorá je práve v kinách. 

Každý si zaslúži druhú šancu

V novom seriáli zažijú hlavní hrdinovia veľkú zmenu a tá im obráti životy hore nohami. Traja 40-roční najlepší kamaráti – hokejista Dušan (Milo Kráľ) a futbalisti Pavol (Alexander Bárta) a Lucia (Helena Krajčiová) - sa rozhodnú ukončiť svoje dobre rozbehnuté športove kariéry, každý z iného dôvodu - jeden kvôli rodine, druhý pre zranenie a tretí len z túžby po zmene.

Všetci traja sa tak ocitnú na začiatku ich nového života a musia si vybrať cestu, po ktorej sa ďalej vyberú. Seriál sleduje, ako sa vyrovnávajú s veľkými životnými zmenami, ako sa mení ich vzťah k rodine a ako si konečne užívajú všetko, čo si kvôli profesionálnemu športu odopierali.

TV JOJ / Nový život

​Pod scenárom Nového života je podpísaný česko-slovenský tím Petr Kolečko a Danica Hričová. Petr Kolečko je autorom aj nedávno skončeného komediálneho seriálu Hrobári, ako scenáristu ho preslávil mimoriadne úspešný český seriál Most! či Okresní přebor, z filmových projektov najmä oceňovaný Masaryk alebo letná komédia Cez prsty, ktorá bola aj jeho režisérskou prvotinou. Danica Hričová má na konte viaceré slovenské seriály ako Divoké kone, ZOO, Hotel, Vlci, Ministri a mnohé ďalšie.

V hlavných úlohách sa predstavia Helena Krajčiová, Alexander Bárta a Milo Kráľ a celá plejáda známych tvárí ako Henrieta Mičkovičová, Alžbeta Stanková, Barbora Švidraňová, Juraj Loj, Ján Jackuliak či Jozef Vajda. V seriáli sa objaví aj Max Bolf, pre ktorého to bude prvá televízna rola od komediálnej série Naši, v ktorej sa preslávil v role najmladšieho syna Samka Rodinu. Celkovo si v seriáli zahrá dvadsiatka hlavných a päťdesiat vedľajších postáv.

TV JOJ

TV JOJ

01 - Modified: 2019-11-28 07:36:38 - Feat.: 0 - Title: Oteckovia dostanú konkurenciu. Joj pracuje na dennom seriáli Nový život 02 - Modified: 2019-11-02 18:14:15 - Feat.: 0 - Title: Televízie prezradili novinky budúceho roka. Premiéru bude mať desať nových seriálov 03 - Modified: 2019-11-02 18:13:11 - Feat.: 0 - Title: Televízie uvedú v novom roku dve úplne nové šou, ktoré zabodovali vo svete 04 - Modified: 2019-11-29 12:47:38 - Feat.: 0 - Title: Prichádza SuperStar 2020: Spevácke výkony bude prvýkrát hodnotiť päť porotcov 05 - Modified: 2019-12-06 17:31:51 - Feat.: 0 - Title: RTVS predstavila Trojku. Zameraná je na seniorov
01 - Modified: 2022-05-05 12:35:28 - Feat.: - Title: Miniséria Iveta spevácku legendu nesúdi. Prinesie jej skutočný príbeh 02 - Modified: 2022-04-27 08:35:50 - Feat.: - Title: Nova pripravuje denný seriál s netradičným konceptom. Neherci v ňom priblížia život mladých v Prahe 03 - Modified: 2022-04-28 17:13:05 - Feat.: - Title: RTVS nasadí na nedele nový seriál. Premiéru bude mať v máji 04 - Modified: 2022-03-25 11:25:07 - Feat.: - Title: Ultimátum znamená jediné: nie je cesty späť. Nová miniséria štartuje na obrazovkách Jojky 05 - Modified: 2022-03-24 10:03:13 - Feat.: - Title: Markíza prináša seriál Sluha národa. Zelenskyj v ňom stvárňoval prezidenta krátko predtým, ako sa ním reálne stal
menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
18. apríl 2024 23:25