TV JOJ
StoryEditor

Adriana Kmotríková odmoderovala posledné správy na JOJ-ke

05.01.2020, 23:16
Autor:
(pš)(pš)
Od ďalších týždňov sa budú v Novinách TV JOJ striedať Lucia Barmošová, Aneta Parišková a Andrea Pálffy-Belányiová.

Adriana Kmotríková odvysielala posledné Noviny TV JOJ. Svoje pôsobenie v televízii JOJ tak ukončila po 15 rokoch a siedmych mesiacoch. "Do televízie JOJ prišla po dvoch rokoch od jej vzniku a strávila v nej väčšinu jej doterajšej existencie. Stala sa jednou z jej najvýraznejších a najpopulárnejších tvárí, s Jánom Mečiarom vytvorila v roku 2008 mimoriadne obľúbenú moderátorskú dvojicu, ktorá prerástla do priateľstva, prišla tam, kde bolo treba pomôcť a televízia s divákmi stáli pri nej, keď to bolo potrebné naopak," opísal jej pôsobenie v JOJ-ke súčasný riaditeľ Marcel Grega.

Šéf JOJ-ky Adriane zaželal veľa zdravia, úspechu v novej kariérnej ceste a poďakoval za všetky roky, počas ktorých spoluvytvárala dušu JOJ-ky. Adriana Kmotríková bude podľa neho aj po odchode z televízie už navždy patriť do televíznej rodiny TV JOJ.

Kolegovia na záver Novín TV JOJ pripravili pre kolegyňu rozlúčkový príspevok, ktorý vyskladali z najzaujímavejších momentov jej pôsobenia v televízii. Nechýbal ani dojemný návrat po troch mesiacoch, kedy sa Adriana Kmotríková vrátila po chorobe späť.

Moderátorka sa vzápätí poďakovala nielen kolegom, ale aj najbližšiemu kolegovi Jánovi Mečiarovi, šéfovi spravodajstva a programu Rolovi Kubinovi a divákom zaželala veľa lásky v akejkoľvek podobe.

Informácia o tom, že dlhoročná tvár Novín TV JOJ v televízii končí, prenikla do médií koncom minulého roka. Bulvárne weby napísali, že moderátorka musela odísť, preto lebo bola nestabilná a nesústredená, informovalo o tom omediach.com.

Túto informáciu poprela tak televízia JOJ, ako aj samotná moderátorka. JOJ-ka uviedla, že moderátorka sa rozhodla odísť na vlastnú žiadosť. Adriana Kmotríková sa k svojmu odchodu vyjadrila takto: „Skutočný dôvod môjho odchodu je taký, že po vyše 20 rokoch na televíznej obrazovke, aj keď som po celý ten čas túto svoju prácu milovala, túžim po zmene. Po ťažkých obdobiach, ktoré som prekonala, sa cítim byť zdravá, plná energie a radosti zo života, a preto som dospela k rozhodnutiu, že teraz je ten čas, keď sa môžem začať venovať niečomu novému. A teším sa na to,“ píše Kmotríková, ktorá zároveň poďakovala televízii JOJ. „Televízii JOJ z úprimného srdca prajem, nech sa jej darí tak, ako doteraz, budem TV JOJ aj naďalej sledovať, napokon, nechávam tu ľudí, ktorí boli pre mňa ako rodina.“

Vo vysielaní Novín, ako uviedol šéf JOJ-ky Marcel Grega, sa spoločne s Luciou Barmošovou od ďalších týždňov budú pravidelne striedať Aneta Parišková a Andrea Pálffy-Belányiová s ich kolegami Ľubošom Sarnovským a Jánom Mečiarom.

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
20. apríl 2024 12:15