FTP Prima / Libor Bouček
StoryEditor

Libor Bouček posilní spravodajský tím CNN Prima News

16.01.2020, 10:25
Autor:
ČTKČTK
Moderátor bude pripravovať a moderovať ranný vysielací blok.

Tím spravodajského projektu CNN Prima News posilní moderátor Libor Bouček, ktorý bude moderovať a pripravovať ranný vysielací blok. Prima to oznámila v tlačovej správe. Vlani v decembri Prima oznámila, že svoj spravodajský kanál spustí do apríla.

"Som presvedčený, že Libor Bouček bude významnou posilou tímu CNN Prima News. Jeho nadšenie pre kvalitné spravodajstvo v kombinácii s obrovskou televíznej skúseností ma presvedčilo, že je ideálnym kandidátom," povedal generálny riaditeľ skupiny Prima Marek Singer. Podľa riaditeľky CNN Prima News Production Elišky Čeřovskej bude mať Bouček na starosti ranný vysielací blok.

Bouček už v televízii Prima sprevádzal divákov napríklad v reality šou Vyvolení, vedomostnej súťaži Máme radi Česko alebo českej verzii Pevnosti Boyard. "Kvôli novej pracovnej ponuke odchádza z rádia Európa 2, kde vrátane času v sesterskej Frekvence 1 strávil 15 rokov," napísal denník Blesk. Medzi ďalšie projekty Boučka patrí šesť ročníkov Českej Miss, niekoľko vyhlásení ankety Český slávik Mattoni, Superstar alebo talentová šou Hlas Česko Slovenska.

"Prijať ponuku vytvárať ranné vysielanie CNN Prima News a sprevádzať ním je pravdepodobne najväčšou výzvou mojej kariéry. Chcem zúročiť svoju takmer dvadsaťročnú prax ako v rádiách, tak aj v najrôznejších televíznych reláciách," uviedol Bouček.

Zámer spustiť čisto spravodajskú televíznu stanicu na základe licencie od CNN oznámila Prima vlani na začiatku apríla. Program má začať vysielať do roka od tohto oznámenia. Na začiatku decembra Prima oznámila, že spravodajstvo presťahovala do nového štúdia v zrekonštruovanej budove v Prahe na Vinicu a začala niekoľkomesačnú testovaciu fázu.

Spravodajstvo CNN Prima News povedie trojčlenná redakčná rada. Tvorí ju Eliška Čeřovská, riaditeľka News Gathering Petra Benešová a riaditeľ Online News Tomáš Večeřa. V tíme pripravujúcom štart spravodajského projektu CNN Prima News je tiež televízna moderátorka Markéta Fialová, ktorá v posledných rokoch pripravovala a moderovala publicistickú reláciu Črepiny v televízii Nova.

01 - Modified: 2023-10-26 08:21:05 - Feat.: - Title: Tomáš Vojáček zo CNN Prima News: Každý týždeň máme tematický špeciál. Divákom ponúkame niečo, čo inde neuvidia 02 - Modified: 2020-10-28 07:40:07 - Feat.: - Title: Mimoriadny česko-slovenský večer s prezidentmi Zemanom a Čaputovou 03 - Modified: 2020-09-01 09:29:58 - Feat.: - Title: CNN Prima News mení vedenie, po štyroch mesiacoch od začiatku vysielania 04 - Modified: 2020-05-16 17:27:04 - Feat.: - Title: Plošné nosenie rúšok nemá zmysel, tvrdí člen krízového štábu v Česku 05 - Modified: 2020-05-04 13:55:53 - Feat.: - Title: CNN Prima NEWS má za sebou úspešný štart. Sledovanosť prekonala naplánované ciele
menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
22. apríl 2024 11:24