StoryEditor

AMC predstavila nove tváre šiestej série Fear the Walking Dead

23.01.2020, 08:28
Autor:
redred
Seriál sa nakrúcal v texaskom Austine.

Spoločnosť AMC oznámila, že herečka Zoe Colletti, známa zo Scary Stories si zahrá v nadchádzajúcej, šiestej sezóne seriálu Fear the Walking Dead, ktorú v decembri začali nakrúcať v texaskom Austine. Colletti bude vystupovať v kľúčovej novej úlohe, ktorá sa bude v priebehu šiestej série rozvíjať.

Twitter

Okrem toho v nových dieloch častejšie uvidíme aj Mo Collinsovú a Colbyho Hollmana.

AMC AMC

​Prvýkrát sme sa s Collinsovou, ktorá hrá Sarah, zoznámili v štvrtej sezóne po tom, ako na zastávke kamiónu stretla Morgana (Lennie James). Potom sa spolu so svojím bratom pripojí k skupine a ich misii pomôcť tým, ktorí to potrebujú. Hollman, ktorý hrá Wesa, sa spočiatku zdráhal prijať pomoc od skupiny, nakoniec však pristúpi na ich filozofiu a pripojí sa k nim, len aby ich v záverečnej časti rozdelila Virgínia (Colby Minifie).

Šiesta séria Fear the Walking Dead skúma, čo sa stalo s nepravdepodobnou rodinou pozostalých, ktorú na konci piatej série rozdelila hrozivá nová protivníčka. Výkonným producentom šiestej série je Scott M. Gimple a podieľajú sa na nej aj Andrew Chambliss a Ian Goldberg, Robert Kirkman, David Alpert, Gale Anne Hurd a Greg Nicotero.  predstavitelia Andrew Chambliss a Ian Goldberg, Uvidíme hviezdy ako Lennie James, Alycia Debnam-Carey, Colman Domingo, Danay Garcia, Garret Dillahunt, Maggie Grace, Jenna Elfman, Alexa Nisenson, Austin Amelio, Ruben Blades a Karen David. 

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
25. apríl 2024 02:23