StoryEditor

Účastníci šou Big Brother doteraz o koronavíruse vôbec netušili

18.03.2020, 07:50
Autor:
hrnhrn
Súťažiaci v Nemecku nemali žiadne informácie o mimoriadnej situácii vo svojej krajine a vo svete.

Za posledný mesiac sa stala z koronavírusu hlavná téma na celom svete a ohnisko nákazy sa presunulo z Ázie do Európy. Všetky krajiny prijímajú mimoriadne opatrenia na zabránenie šírenia pandémie, zatvárajú hranice a ľudia zotrvávajú podľa možnosti v domácej izolácii.

Napriek tomu v Európe do včera existovala skupina ľudí, ktorá o výnimočnom stave, ktorý panuje v spoločnosti, nič netušila.

Skupinkou ľudí, ktorí žili až do utorka večera v blaženej nevedomosti, boli účastníci reality šou Big Brother, ktorú vysiela nemecká stanica SAT.1.

Súťažiaci sú v luxusnej vile zatvorení od 6. februára tohto roka a nemajú prístup k žiadnym informáciám z vonkajšieho sveta. Štyria noví účastníci, ktorí do vily prišli neskôr, mali zakázané o epidémii koronavírusu hovoriť.

Po konzultácii s lekármi a rodinami súťažiacich sa nemecká televízia rozhodla, že obyvateľov vily bude o mimoriadnej situácii informovať. Stalo sa tak v priamom prenose v utorok 17. marca večer, kedy súťažiacim premietli aj emotívne videoodkazy od príbuzných.

Pozrite si epizódu Big Brother Reality TV Show, v ktorej sa súťažiaci dozvedeli o koronavíruse. Video je v nemčine s anglickými titulkami:

Reality šou Big Brother prebieha aj v Kanade, kde už súťažiaci dostali inormáciu o šírení koronavírusu a je na ich rozhodnutí, či chcú vilu opustiť.

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
25. apríl 2024 15:57