TV Markíza/ Na férovku, pán učiteľ (Fist Fight)
StoryEditor

Leto na Markíze: Zámena manželiek, filmové premiéry a reprízy starších seriálov

17.06.2020, 08:00
Autor:
redred
Televízia Markíza prechádzajú na letnú programovú štruktúru už v pondelok 22. júna.

Televízne stanice skupiny Markíza prechádzajú na letnú programovú štruktúru už od pondelka 22. júna. Prázdninová ponuka bude zložená prevažne z filmov a repríz starších seriálov.

Televízia Markíza bude počas leta vysielať v pondelky filmové komédie, ktoré doplnia v neskoršom vysielacom čase reprízy komediálnych seriálov Sekerovci a Zita na krku.

Utorky budú patriť reprízam zábavno-súťažných relácií Dobre vedieť! a Klamal by som ti?, stredy zostanú aj počas leta v znamení Chart Show.

Vo štvrtky bude Markíza vysielať premiérové české epizódy Zámeny manželiek, po ktorých bude nasledovať repríza seriálu Milenky.

Piatky a víkendy budú filmové. Piatky budú patriť českým komédiám, soboty romantickým filmom a nedele zostanú akčné. Z premiérových titulov uvedie Markíza napríklad Na férovku, pán učiteľ (Fist Fight), Jednotka samovrahov (Suicide Squad), Ninja korytnačky 2 (Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows) či Na lane (The Walk).

TV Markíza / Kuchyňa

​Od pondelka 29. júna pôjde každý pracovný deň od 10:00 v slovenskej premiére pôvodná ruská verzia komediálneho seriálu Kuchyňa, denne bude Markíza vysielať štyri epizódy za sebou. V podvečernom vysielaní budú pokračovať celé leto Rodinné prípady.

Televízia Doma neplánuje v lete zásadné zmeny. Od pondelka do štvrtka bude celé leto pokračovať s premiérovými časťami úspešnej telenovely Cennet, ktorú od pondelka 22. júna doplní repríza tureckého seriálu Matky a dcéry, ktorý nahradí Kúsok zo mňa. Od 23:00 sa na obrazovky vráti legendárna telenovela Esmeralda.

V piatok 3. júla odštartuje americký rodinný seriál premiérový seriál Domov na pobreží (Chesapeake Shores), ktorý bude stanica Doma vysielať vždy v dvoch častiach za sebou.

TV Doma / Domov na pobreží (Chesapeake Shores)

​V nedeľu 28. júna odštartuje ďalší nový premiérový seriál Vitajte v Raji (Il paradiso delle signore), ktorý je talianskou obdobou španielskeho seriálu Velvet z prostredia módneho domu. Rovnako bude vysielaný v dvoch častiach za sebou.

​Štruktúra stanice Dajto zostáva počas leta v podstate nezmenená. Od pondelka do piatku bude večer prinášať filmy, ktoré od pondelka do štvrtka doplní v troch častiach za sebou krimiseriál Myšlienky vraha. Soboty budú patriť seriálu Ňuchač a v nedele pribudne od 5. júla kombo futbalových sitkomov Atletiko Cvernofka a Okresní přebor.

01 - Modified: 2020-11-16 11:28:34 - Feat.: 0 - Title: RTVS kúpila od BBC reality šou. Uvedie ju na jeseň 02 - Modified: 2020-05-25 07:48:01 - Feat.: 0 - Title: Aká bude jeseň na Markíze? Televízia avizuje Sestričky, Oteckov či Farmu 03 - Modified: 2020-06-03 11:18:05 - Feat.: 0 - Title: Televízia Joj rozbehla výrobu. V ateliéroch na Kolibe nakrúca nový seriál 04 - Modified: 2020-06-03 11:15:09 - Feat.: 0 - Title: Oteckovia sú opäť na pľaci. Na obrazovky sa vrátia až na jeseň 05 - Modified: 2020-05-15 17:44:06 - Feat.: 0 - Title: Televízia Joj obnovuje výrobu seriálov. Začne nakrúcať Nový život a novinku Ultimátum
menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
20. apríl 2024 18:33