StoryEditor

Hosťami Na telo budú Kotleba a Grendel, do TA3 príde Matovič, v O 5 minút 12 sa stretnú Sulík so Žigom

18.06.2020, 19:45
Autor:
redred
Prinášame prehľad hostí a tém víkendových politických diskusií na Markíze, TA3 a v RTVS.

Koalícia je pod paľbou kritiky za zmenu voľby šéfa prokuratúry, Smer ju nenazve inak ako lex Lipšic. Kotlebovcom odišli z klubu už traja poslanci a ich predsedovi hrozí väzenie.

Do nedeľného vydania Na telo televízie Markíza prijali pozvanie podpredseda parlamentu Gábor Grendel (OĽaNO) a predseda ĽSNS Marian Kotleba. Do debaty sa naživo zapojí aj nová šéfka mimoparlamentného Progresívneho Slovenska Irena Bihariová.

Moderátor Michal Kovačič bude so svojimi hosťami diskutovať nielen o súdnom procese, pre ktorý môže Marian Kotleba skončiť za mrežami, ale aj o blížiacej sa júlovej schôdze parlamentu.

Poslanci na nej budú zrejme opakovane rozhodovať o návrhu na zákaz nedeľného predaja či možnom sprísnení interrupcií.

Témou relácie bude aj situácia v opozícii. Po odchode desiatky poslancov okolo Petra Pellegriniho sa totiž očakáva nové preskupovanie parlamentných funkcií.

Na telo prinesie aj výsledky najnovšieho exkluzívneho prieskumu, v ktorom sa respondenti vyjadrili, kto z politikov podľa nich hovorí najčastejšie pravdu a kto naopak najviac klame.

Hosťom prvej časti relácie V politike na TA3 bude premiér Igor Matovič. S moderátorom Norbertom Dolinským zhodnotí tri mesiace svojej vlády, ekonomické dôsledky pandémie a sociálne nastavenie štátu.

V druhej časti relácie budú diskutovať o balíku obnovy Eurṕskej únie poslanci Ondrej Dostál (SaS) a Erik Tomáš (Smer-SD). Ďalšími témami diskusie budú okrem rozpadu Smeru aj vzťahy v koalícii a opozícii.

Hosťami relácie Sobotné dialógy na Rádiu Slovensko budú predseda parlamentu Boris Kollár (Sme rodina) a bývalý podpredseda vlády Richard Raši. Témou relácie bude bilancia prvých troch mesiacov vládnutia koalície a dosah koronakrízy na hospodárstvo a životnú úroveň občanov. Moderuje Marta Jančkárová.

V nedeľu sa stretnú v diskusii O 5 minút 12 minister hospodárstva Richard Sulík (SaS) a jeho predchodca Peter Žiga (Smer-SD). Moderátor Marek Makara bude so svojimi hosťami diskutovať o dosahu koronakrízy na slovenské hospodárstvo a možnosti jeho oživenia, a tiež o možnosti využitia ekonomického balíka z Európskej únie.

01 - Modified: 2022-05-13 16:26:18 - Feat.: - Title: Víkendové politické relácie: Matovič, Fico či Kollár o protiinflačných opatreniach a ich financovaní 02 - Modified: 2022-05-06 16:45:45 - Feat.: - Title: Víkendové politické relácie: Diskutovať prídu prezidentka, Kollár aj Pellegrini 03 - Modified: 2022-05-05 16:48:31 - Feat.: - Title: Prezidentka bude hostkou relácie Na hrane 04 - Modified: 2022-04-29 16:33:34 - Feat.: - Title: Víkendové politické relácie: Duel Fica s Krajniakom, ale aj Matovič či Šeliga 05 - Modified: 2022-04-22 17:17:11 - Feat.: - Title: Víkendové politické diskusie: O nových obvineniach politikov budú hovoriť aj Heger, Korčok či Blanár
menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
17. apríl 2024 01:55