BBC
StoryEditor

Rozhovor v priamom prenose BBC prerušilo dieťa. Moderátor zareagoval brilantne

02.07.2020, 12:43
Autor:
(pš)(pš)
Situácia, ktorú ste možno počas lockdownu zažili aj vy, dnes baví internet.

Témou rozhovoru v priamom prenose BBC boli lokálne opatrenia lockdownu v Anglicku. Moderátor Christian Fraser spovedá doktorku Clare Wenhamovú, pri ktorej sa zjaví zrazu dcéra s obrázkom jednorožca a pýta sa na meno moderátora.

Mama v priamom prenose odpovedá, a stále sa snaží komunikovať s moderátorom. Priority dcéry sú jasné, potrebuje svoju kresbu vystaviť na najvhodnejšie miesto. Vzniká milá situáciu, ktorú moderátor zvláda veľmi príjemne.

Pred dvoma rokmi sa stala podobná situácia, keď moderátor spovedal profesora univerzity. Ten sa zo svojho súkromného bytu vyjadroval v priamom prenose k vážnej politickej situácii súvisiacej s juhokórejskym prezidentom, keď tu zrazu do bytu vtrhla jeho malá dcéra. Moderátor BBC sa snažil respondenta upozorniť, že v izbe už nie je sám. Profesor sa nechcel dať vyrušiť, neprestával hovoriť o dôležitej politickej otázke a rukou jemne odtláčal dcéru. Komickú situáciu vyhrotil aj príchod batoľaťa v chodítku a najmä manželka, ktorá sa snažila celú situáciu vyriešiť.

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
19. apríl 2024 00:39