StoryEditor

Ringier upratuje ženské weby

29.07.2020, 13:00
Autor:
redred
Spája weby a menuje novú šéfredaktorku.

Ringier Axel Springer SK sa rozhodol spojiť weby zamerané primárne na čitateľky a vytvoriť tak ešte silnejšie ženské portfólio. Od júla pod spoločnú redakciu portálov Diva.sk a  Najmama.sk prešli aj obsahové weby Dobrúchuť.sk a Recepty.sk, ktoré sú všetky súčasťou portálu Aktuality.sk. Ženský segment má aj novú šéfredaktorku.

František Novák, CDO Ringier Axel Springer SK: „Po úspechu spojenia redakcie Diva.sk a Najmama.sk, sa k nim v novom ženskom segmente pridajú aj magazíny plné dobrých tipov a rád Dobrúchuť.sk a Recepty.sk. Spoločne tak vytvoria online priestor, kde si slovenské ženy nájdu na jednom mieste všetko, čo potrebujú," hovorí František Novák, CDO spoločnosti Ringier na Slovensku.

Za šéfredaktorku ženského segmentu Aktuality.sk bola vymenovaná Martina Smatanová, novinárka s dlhoročnými skúsenosťami z online médií, ktorá doteraz viedla portály Diva.sk a Najmama.sk. Orientuje sa na témy s odborníkmi o zdraví a životnom štýle a dnes spája tím redaktorov, ktorý denne prináša aktuality zo sveta žien.  

  „Spojenie našich ženských webov je veľkou príležitosťou rozšíriť náš obsah a zvýšiť jeho kvalitu. V nasledujúcom období by sme sa chceli zamerať na spoločenské témy, ako aj témy o zdraví. Verím preto, že u nás privítame aj ďalších skúsených autorov, ktorým radi poskytneme priestor," avizuje plány nová šéfredaktorka ženského segmentu.

 

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
23. apríl 2024 13:50