TA3
StoryEditor

Televízia TA3 predstavila nové vedenie. Michal Ruttkay vo vedení chýba

02.09.2020, 16:57
Autor:
redred
Nové vedenie televízie bude zároveň aj v predstavenstve spoločnosti.

Ako sme avizovali minulý týždeń do TA3 prichádza nový manažment. Generálnou riaditeľkou sa stala  manažérka Mirjana Hron  Sikimič, ktorá viedla Spoločnosť 7Plus a bola členkou manažmentu News and Media  Holding a.s.  Na čele spravodajstva a publicistiky bude Zuzana Martináková, bývalá politička a  moderátorka, ktorá naposledy pôsobila vo vydavateľstve PEREX a.s.  Marketing a komunikáciu povedie Oľga Dúbravská, ktorá odchádza z postu výkonnej riaditeľky spoločnosti OUR MEDIA SK a má dlhoročné skúsenosti z médií.

Do našej spoločnosti prichádza skúsený tím, ktorý vnímame ako prínos z hľadiska ďalšieho vývoja televízie a zároveň ďakujeme predošlému vedeniu, s ktorým plánujeme spoluprácu aj na iných projektoch. Dlhoročná šéfka spravodajstva a neskôr aj generálna riaditeľka Martina Kyselová sa stane viceprezidentkou skupiny Grafobal Group pre oblasť médií, “ povedal PhDr. Pavel Komorník, konateľ televízie TA3.

„Našim cieľom je, aby televízia TA3 bola ešte úspešnejšia a efektívnejšie fungujúca značka na trhu. Chceme byť rešpektovanou monotematickou televíziou všetkých generácií. Je pre nás výzvou stať sa súčasťou TA3 a tešíme sa na jej tím“ uviedla Mirjana Hron Sikimič.

Televízia TA3 plánuje zmenu právnej formy  z  s.r.o. na a.s.  Nové vedenie televízie bude zároveň aj v predstavenstve spoločnosti, mená členov dozornej rady zverejníme čoskoro.

 Správu budeme aktualizovať.

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
24. apríl 2024 18:51