StoryEditor

Nový komediálny seriál Uhorčík už od októbra na JOJke

10.09.2020, 21:55
Autor:
redred
Pozrite si novú imidžovú upútavku, zahral si v nej aj finančník Tkáč z J&T.

Televízia Joj uvedie v najbližších týždňoch na svoje obrazovky nový komediálny seriál Uhorčík. V paródii na zbojnícke výčiny Jánošíkovej družiny sa predstavia René Štúr, Sväťo Malachovský, Marián Labuda, Tomáš Bezdeda či Karin Haydu.

Novú upútavku má kreatívne pod palcom riaditeľ programu a spravodajstva Roland Kubina, riaditeľ kreatívy Ondrej Garan Hutník a projektový režisér Marián Kolík. Hudba k upútavke a titulná skladba k seriálu s rovnakým názvom Uhorčík je od kapely Heľenine oči.

TV JOJ

​Počas nakrúcania kreatívnej kampane na jesenné programy JOJky, ktorá sa vyrábala v auguste na nábreží Dunaja pri Riverparku, sa medzi divákmi ocitol aj finančník Patrik Tkáč. Na mobil si fotil masku Bubáka zo Zlatej masky, ktorá je spolu s Michalom Hudákom hlavnou tvárou kampane.

TV JOJ

​Časť veľkej upútavky s hercami z komediálneho seriálu Uhorčík sa v ten deň nakrúcala v priestoroch J&T banky. Vykradnutie banky zbojníckou skupinou bola len prvá časť upútavky na seriál Uhorčík. Počas kreovania ďalšej kampane na nový seriál dostal Roland Kubina nápad osloviť priamo Patrika Tkáča na účinkovanie. Ponuku na malú úlohu prijal a pri nakrúcaní „prepadu v banke" sa zabával.

Spoluvlastník spoločnosti J&T sa tak touto malou "úlohou“ zaradil medzi zahraničných podnikateľov, ktorí sa objavili v zábavnom filmovom priemysle. Riaditeľ Google Sundar Pichai aj jeho zakladateľ Sergey Brin sa mihli vo filme Stážisti a Donald Trump vo filme Sám doma 2.

Pozrite si novú upútavku na seriál Uhorčík:

O čom je seriál Uhorčík

Uhorčík je ľahká paródia na zbojnícke výčiny Jánošíkovej družiny, v ktorej sa historické fakty rozchádzajú a zasa schádzajú s odrazom súčasnosti. Diváci sa dozvedia, že skutočným lídrom a lišiakom v jednej osobe nikdy nebol Jánošík, ale Tomáš Uhorčík.

Uhorčík je stále o krok vpred. Až tak, že svoju dobu predbehol a zostal nepochopený celou družinou. Napriek tomu sa s láskou stará o Jánošíkov imidž a snaží sa z neho vykresať vzor, ktorý by mohli nasledovať generácie. Je krôčik od úspechu. Už len ukočírovať Hrajnohu, Slotovčíka, Ilčíka, Hendykepčíka, Rapčíka, Gejdošíka a pospolitý ľud. Potom grófa a grófku Somlónyi, ich dcéru a hordu drábov pod vedením Csákyho. A ešte k tomu konkurenčnú zbojnícku družinu...

Aj keby to Uhorčík všetko zvládol, čaká ho najväčšia výzva - jeho dvojča Brigita. Jasnovidka a ježibaba, ktorá má Uhorčíka na háku. Tomáš musí urobiť všetko preto, aby mu to nepokazila a nedostala tam aj ikonu Juraja Jánošíka.

  • Scenár: René Štúr
  • Réžia: Michal Židzik
  • Hrajú: René Štúr, Sväťo Malachovský, Juraj Rašla, Marián Labuda, Tomáš Bezdeda, Martin Mihalčín, Jozef Adamčík, Nathael Luciano Tsimbazafy, Henrieta Jančišinová-Kolláriková, Karin Haydu a ďalší

TV Joj / Uhorčík

01 - Modified: 2022-05-05 12:35:28 - Feat.: - Title: Miniséria Iveta spevácku legendu nesúdi. Prinesie jej skutočný príbeh 02 - Modified: 2022-04-27 08:35:50 - Feat.: - Title: Nova pripravuje denný seriál s netradičným konceptom. Neherci v ňom priblížia život mladých v Prahe 03 - Modified: 2022-04-28 17:13:05 - Feat.: - Title: RTVS nasadí na nedele nový seriál. Premiéru bude mať v máji 04 - Modified: 2022-03-25 11:25:07 - Feat.: - Title: Ultimátum znamená jediné: nie je cesty späť. Nová miniséria štartuje na obrazovkách Jojky 05 - Modified: 2022-03-24 10:03:13 - Feat.: - Title: Markíza prináša seriál Sluha národa. Zelenskyj v ňom stvárňoval prezidenta krátko predtým, ako sa ním reálne stal
menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
20. apríl 2024 06:37