archív
StoryEditor

Perex s novým riaditeľom pre online

05.10.2020, 16:14
Autor:
(pš)(pš)
Radovan Gašparík prichádza z vydavateľstva NMH, predtým pracoval pre Mafru.

Začiatkom septembra sme informovali, že po odchode Oľgy Dúbravskej z Perexu, má mediálny dom nové vedenie. Novým predsedom predstavenstva sa stal Ján Svoboda. Novým členom predstavenstva sa stal Ladislav Ollé, ktorý zodpovedá za oblasť obchodu, marketingu, výroby a distribúcie.V súčasnosti Perex oznamuje ďalšiu novinku. Má nového šéfa obchodu v online, je ním Radovan Gašparík (na obr.).

Radovan Gašparík prichádza do Perexu z vydavateľstiev News and Media Holding (NMH), predtým z MAFRA Slovakia. V obidvoch mediálnych domoch spolupracoval so súčasným šéfom obchodu v Perexe, Ladislavom Ollém, bol šéfom obchodu v online. Aj na novej pozícii bude Gašparík zodpovedať za obchodnú stratégiu všetkých online produktov vydavateľstva Perex: vlajkovej lode pravda.sk so všetkými svojimi sekciami, kulinárskeho webu varecha.sk a internetových televízií TV Pravda  a TV Varecha.

„Verím, že moje bohaté skúsenosti v online budem vedieť využiť v maximálnej možnej miere. Teším sa na nových kolegov, na naše spoločné výzvy a ciele,“ povedal Gašparík pri nástupe v Perexe.

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
19. apríl 2024 08:58