archív
StoryEditor

TA3 prichádza s novou kritickou reláciou. Dramaturgom je známy politický marketér Choleva

29.10.2020, 12:18
Autor:
(pš)(pš)
Reláciu Za oponou bude moderovať Hana Kostelníková.

Spravodajská televízia TA3 posilňuje vysielaciu štruktúru novou diskusnou reláciou. Ide o reláciou Za oponou, televízia ju bude vysielať vždy v sobotu večer. Pôjde o uvoľnenú kritickú až sarkastickú debatu v trojici, ktorá bude odhaľovať zákulisie politiky – kroky a ťahy politikov. V relácii sa tiež dozvieme, do akej miery ide zo strany politikov o marketing, a kde už ide naozaj o reálne problémy či spory.

Relácia bude trvať 30 - 35 minút, moderátorkou bude tvár TA3 Hana Kostelníková, redaktorka domáceho spravodajstva a moderátorka Témy dňa. V relácii, aj keď ide o politikov, nebudú hosťami iba politici. Diskutovať budú hostia, ktorí majú s politikmi a ich volebnými kampaňami skúsenosti, pretože práve oni s politikmi spolupracovali. Na záver relácie sa ale vždy objaví aj nejaký politik.

Dramaturgom novej relácie je Radovan Choleva, ktorý má so zákulisím, ale najmä politickým marketingom skúsenosti. V minulosti pracoval pre Pavla Freša, pôsobil ako poradca starostky Starého Mesta Tatiany Rosovej. Pracoval na kampani pre primátora Bratislavy Iva Nesrovnala, pracoval pre prezidenta Andreja Kisku, Richarda Sulíka, bol vo volebnom štábe strany Sieť. Je autorom knihy Virtus - digitálna demokracia. Kniha je o tom, ako by vyzerala volebná kampaň, keby mala jedna politická strana k dispozícii všetky dáta o digitálnych stopách všetkých ľudí v jednej malej krajine.

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
14. apríl 2024 22:24