StoryEditor

Veľká premena videoportálu VOYO

25.11.2020, 17:40
Autor:
TSTS
Vďaka prechodu na najnovšiu technologickú platformu je VOYO teraz modernejšie, jednoduchšie a prehľadnejšie.

Platená služba VOYO prešla v uplynulých dňoch zásadnou vizuálnou aj technologickou premenou. Vďaka prechodu na najnovšiu technologickú platformu je teraz modernejšie, jednoduchšie a prehľadnejšie. Diváci si tak môžu vychutnávať svoje obľúbené seriály či filmové novinky v ešte väčšej kvalite a na čoraz širšej škále podporovaných zariadení.

Nové VOYO okrem väčšieho komfortu pre používateľov prináša aj bohatší obsah, väčšie množstvo titulov v HD kvalite, či možnosť vrátiť sa k rozpozeranému videu alebo pokračovať v jeho sledovaní na inom zariadení, píše Markíza v tlačovej správe.

Výška mesačného predplatného ostáva nezmenených 5,99 eur s DPH, pričom s jedným predplatným je VOYO možné používať až na piatich rôznych zariadeniach.
"Našou prioritou je poskytovať zákazníkom čo najviac nového obsahu, ktorý si môžu vychutnávať na čo najširšej škále zariadení. Plánujeme naďalej posilňovať pozíciu značky VOYO na trhu prémiových SVOD/TVOD služieb s množstvom atraktívneho a exkluzívneho obsahu," povedal Tony Zdarilek, Head of Digital and Diversification skupiny Markíza.

Nový imidžový TV spot VOYO:

VOYO je možné sledovať na úplne novom webe cez počítač alebo prostredníctvom prehliadača v mobile, zákazníci môžu využiť aj nové aplikácie, ktoré si môžu už teraz stiahnuť cez Google Play a App Store.

"Aby mali používatelia zo sledovania VOYO čo najlepší zážitok, pristúpili sme k aktualizácii podporovaných zariadení. Nová aplikácia VOYO je už teraz dostupná pre Smart TV značiek Panasonic, Finlux, Gogen, Hitachi, Hyundai, JVC, Telefunken a Toshiba s rokom výroby 2018 a vyššie. Aplikácia pre Smart TV Samsung a LG bude dostupná čoskoro. Úplnou novinkou je aplikácia pre zariadenia s operačným systémom Android TV, pracujeme tiež na spustení aplikácie VOYO pre Apple TV a ďalšie relevantné multimediálne zariadenia," dodal Zdarilek.

Spolu s technologickými inováciami sa VOYO rozširuje aj poskytovaný obsah. „Ponuka služby VOYO je neustále obohacovaná o nové, atraktívne tituly. Zákazníci si môžu vyberať z množstva špičkových premiér, rozprávok a príbehov pre celú rodinu, obľúbených československých klasík, ako aj filmov a seriálov z celého sveta. Do budúcna plánujeme naše portfólio rozšíriť aj o športovú ponuku,“ pokračuje Silvia Majeská, programová riaditeľka skupiny Markíza.

Aktuálne bola do ponuky služby VOYO exkluzívne zaradená premiérová rozprávka režiséra Zdeňka Trošku Zakleté pírko. Zároveň je k dispozícii aj celá sekcia najúspešnejších Troškových filmov - Babovřesky 1-3, Kameňák 1-5, Slunce, seno, jahody, Slunce, seno a pár facek, Čertova nevěsta, Andělská tvář, Strašidla a rozprávka O princezně Jasněnce a létajícím ševci.

V nedeľu 29. novembra 2020 o 02:30 prinesie VOYO naživo exhibičný boxerský zápas legiend Mike Tyson vs. Roy Jones Jr.

Od 4. decembra 2020 na VOYO prichádza extra dávka divácky obľúbenej seriálovej romantiky - Tisíc a jedna noc, Dila, Fatmagül a V objatí hodvábu. Každý jeden deň až do Silvestra tiež služba prinesie exkluzívne predpremiéry vianočných romantických filmov, ktoré počas decembra uvedú televízie Markíza a Doma.

"Samozrejmosťou sú aj naďalej exkluzívne predpremiéry najlepších markizáckych programov či tureckých seriálových hitov, časovo neobmedzený archív obľúbených seriálov aj veľkolepých televíznych šou, či možnosť sledovať živé vysielanie všetkých staníc skupiny Markíza v HD kvalite. Používatelia si tak môžu vychutnávať to najlepšie z Markízy naozaj kedykoľvek a kdekoľvek," uzavrela Majeská.

Nové VOYO podporí marketingová kampaň, ktorá bude zahŕňať self-promo vo vysielaní, na weboch a sociálnych sieťach, externé médiá, influencerov, či súťaže o predplatné.

01 - Modified: 2022-05-05 12:35:28 - Feat.: - Title: Miniséria Iveta spevácku legendu nesúdi. Prinesie jej skutočný príbeh 02 - Modified: 2022-04-19 07:50:43 - Feat.: - Title: Z chlapca na motorke superhrdina šumavského pohraničia. VOYO natáča novú minisériu Kráľ Šumavy 03 - Modified: 2022-03-17 14:43:13 - Feat.: - Title: Na VOYO prichádza ďalší seriál. Komediálna novinka Národná hádzaná odštartuje koncom marca 04 - Modified: 2022-02-03 11:24:01 - Feat.: - Title: VOYO posilňuje svoju športovú ponuku. Prináša ďalší MMA obsah 05 - Modified: 2022-01-17 18:06:10 - Feat.: - Title: Druhý Voyo Originál je na svete. Miniséria Guru je inšpirovaná skutočnými udalosťami
menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
19. apríl 2024 01:51