Facebook
StoryEditor

Adela a Viktor Vinczeovci prosia ľudí, aby koronu začali brať vážne

22.12.2020, 20:37
Autor:
(pš)(pš)
Emotívne video vzniklo potom, čo otca Adely Vinczeovej zobrali do nemocnice.

Otca známej moderátorky Adely Banášovej - Jozefa Banáša museli hospitalizovať, dôvodom je ťažký priebeh Covid-19. Informáciu zverejnili na svojom facebook účte Viktor a Adela Vinczeovci.

"Otca odviezla sanitka, pretože mal náročnejší priebeh covidu. Môj otec je na svoj vek mimoriadne fit a zrazu sa nebol schopný nadýchnuť," hovorí Adela v emotívnom videu.

Známa moderátorka priznáva, že otec mal na koronu iný názor. Jozef Banáš patril k tým, ktorí chorobu zľahčovali. Adela spolu s manželom Viktorom prednedávnom Covid-19 prekonali, pričom Viktor mal ťažší priebeh. Informoval o tom prostredníctvom sociálnych sietí.

"Nie sme my pánmi všetkého, ani našej imunity. Fakt to prosím vás začnite brať vážne," apeluje Adela vo videu a dodáva: "Nikto mi za to neplatí, nepotrebujem sa zviditeľňovať, mám slušne rozbehnutú kariéru aj bez toho, aby som robila takéto videá." Známa moderátorka priznáva, že táto skúsenosť je pre ňu psychologicky náročnejšia o to, že ona pravdepodobne nakazila oboch rodičov, pretože doma nenosili rúško.

Manžel Viktor Vincze doplnil, že je to vlastne rovnaká situácia ako čaká mnohých tieto sviatky - "prídu domov, cítia sa bezpečne, a toto môže byť výsledok".

"My nemusíme všetci umrieť na koronu, ale tých "pár ľudí", ktorí musia ísť do nemocnice je stále toľko veľa, že nám to môže skolabovať. Vnímajme sa ako súčasť celku, aj keď sme možno zdraví alebo máme ľahší priebeh," hovorí Adela vo videu. A dodáva, že po tom všetkom možno bude mať jej otec na Covid-19 iný názor.

Dnes poobede zverejnili viaceré médiá informáciu, že v nemocnici zomrel s potvrdeným Covid-19 aj otec poslanca Ľuboša Blahu - Milan Blaha. Milan Blaha bol bývalý novinár, spisovateľ a tiež člen Rady pre vysielanie a retransmisiu (RVR).

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
19. apríl 2024 03:56