StoryEditor

Silvester bude pod taktovkou zábavných šou. Televízie pripravili ich špeciálne vydania

27.12.2020, 06:00
Autor:
hrnhrn
Ak budete oslavovať posledný deň roka v spoločnosti televíznej obrazovky, môžete si vybrať aj z tejto ponuky.

Slovenské televízie v posledný deň roka neexperimentujú a prinesú divákov osvedčenú zábavu v podobe silvestrovských špeciálov svojich úspešných šou.

Markíza odštartuje silvestrovskú zábavu súťažnou šou Dobre vedieť!, v ktorej s kapitánmi Jurajom Kemkom a Vladom Kobielskym o výhru zabojujú herci Gabriela Dzuríková a Andy Kraus. Po nej uvedie špeciálne silvestrovské vydanie Chart Show. Divákov bude až do polnoci zabávať dvadsať najzábavnejších hudobných vystúpení, ktoré v doterajšej histórii šou v štúdiu odohrali domáci aj zahraniční interpreti. Nebudú chýbať ani najvtipnejšie momenty z rozhovorov a hier s atraktívnymi hosťami. Moderátorka Adela Vinczeová a hudobný expert Juraj Čurný tiež prezradia, ktoré hudobné vystúpenie zo všetkých epizód Chart Show najviac pobavilo práve ich.

​Po polnoci dostane na obrazovke Markízy priestor zostrih najlepších vystúpení domácej hudobnej scény. Štart do Nového roka doplnia najlepšie silvestrovské vystúpenia Elánu, Heleny Vondráčkovej, Petra Nagya, Roba Grigorova, Gladiátora či Paľa Haberu. Silvestrovskú zábava na Markíze bude pokračovať do rána reprízami Kameňáku 4, Hornej Dolnej a silvestrovskej epizódy Susedov.

TV JOJ

Televízia Joj stavila na osvedčenú kombináciu formátov, s ktorými mala v predchádzajúcich rokoch mimoriadny úspech. Večer odštartuje silvestrovské Inkognito, ktoré vystrieda Všetko čo mám rád, rovnako v špeciálnom silvestrovskom šate. Polnočný prípitok prinesú herci a účinkujúci z Inkognita a po ňom televízia prinesie silvestrovský špeciál Všetko čo mám z rád z minulého roka. Zábava bude pokračovať s reprízou Nikto nie je dokonalý, kde hosťami Marcela a Juniora budú Miroslav Donutil, Lujza Schrameková, Braňo Kostka so skupinou Fragile, Milan Ondrík, Juraj Šoko Tabaček a Tomáš Hudák.

​Jednotka RTVS odštartuje silvestrovský večer Zlatými časmi s hosťom Paľom Hammelom, na ktoré nadviaže zábavná šou Milujem Slovensko. Tento rok sa o silvestrovskú zábavu postarajú Katka Brychtová, Marek Majeský, Helena Krajčiová, Juraj Šoko Tabaček, Soňa Skoncová a Michael Szatmáry. O 22:15 dostane priestor Pumpa, kde má svoj názor na aktuálne udalosti trojica svojských postáv – pumpár Mickey, taxikár Dano a málovravný štamgast Jari.

RTVS

​Do polnoci bude divákov Jednotky zabávať talkshow Petra Marcina Neskoro večer. Hosťami silvestrovského špeciálu budú aj Cigánski diabli, Peter Bič Project, Andrej Bičan, komička Simona aj herečka Dominika Richterová. Nový rok odštartuje Boris a Brambor, ktorí privítajú Adelu a Sajfu.

RTVS

​Dvojka RTVS bude aj v tomto roku hudobná. Silvestrovský večer odštartuje v premiére hudobný špeciál Trochu inak, v ktorom hostkami Adely Vinczeovej budú herečky a speváčky Dominika Kavaschová a Andrea Bučková. Po dvadsiatej odvysiela v premiére britský hudobný dokument z roku 2019 ABBA navždy: Víťaz berie všetko. Po ňom bude divákov zabávať Queen & Adam Lambert: Show musí pokračovať. Hudobný dokument zachytáva Adama Lamberta, ktorý prevzal spevácky mikrofón po Freddiem Mercurym v legendárnej skupine Queen. Spolu s ním sa predstavia aj Anastacia, David Bowie a iní.

Pred polnocou vystrieda Queen záznam koncertu metallovej skupiny Metallica s 80 členným symfonickým orchestrom San Francisca. Koncert sa uskutočnil v aréne Chase Center v San Franciscu pod dirigentským vedením Edwina Outwatera a dlhoročným hudobným riaditeľom orchestra Michaela Tilsona Thomasa.

​Stanica Doma si pre svojich divákov a najmä diváčky pripravila romantické komédie Všetko alebo nič a Líbáš jako Bůh, stanica Dajto zase akčné trilery Útok na Biely dom a Svetová vojna Z. Stanica Wau bude mať na programe nemeckú kriminálnu komédiu Štyria proti banke a sto najlepších vystúpení zo šou Česko Slovensko má talent. Televízia Plus ukončí rok 2020 filmovou paródiou Scary Movie 5, kde si tvorcovia vzali na mušku hororovú filmovú sériu Paranormal Activity. Doplní ju komédia Mike a Dave zháňajú baby a po polnoci Sexi kosť.

Komplexný prehľad televízneho programu nájdete v magazíne Eurotelevízia.

01 - Modified: 2021-01-26 13:16:02 - Feat.: 0 - Title: Novinky roka 2021: Markíza stavila na veľké šou a osvedčené seriály. Uvedie aj úplnú novinku 02 - Modified: 2021-01-26 13:16:24 - Feat.: 0 - Title: Novinky roka 2021: Joj uvedie osem nových seriálov, pripravuje drámu z pohotovosti aj kriminálku 03 - Modified: 2020-11-02 13:30:10 - Feat.: 0 - Title: Televízie nakúpili zahraničné seriály. Uvedú Mladého Sheldona, Deception či Next 04 - Modified: 2020-12-23 08:15:29 - Feat.: 0 - Title: Sviatočné tipy na filmové premiéry na televíznych obrazovkách 05 - Modified: 2020-11-30 16:20:41 - Feat.: 0 - Title: Sedem tipov na nové filmy a seriály, ktoré uvedie v decembri HBO
menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
16. apríl 2024 10:50