StoryEditor

Unimedia má zmeny na čele vedenia. Povedie ju nový výkonný riaditeľ

01.02.2021, 11:59
Autor:
(pš)(pš)
Prichádza Peter Seyfert, Rastislav Kaňuch z agentúry ale neodchádza.

Najväčšia slovenská mediálna agentúra Unimedia má od februára nového výkonného riaditeľa. Je ním Peter Seyfert.

Rastislav Kaňuch, ktorý v Unimedii pracuje od roku 1998, z agentúry neodchádza, zostáva naďalej členom vrcholového manažmentu a bude zodpovedný za biznis development agentúry. V súlade s aktuálnymi trendami na trhu a s cieľom poskytovať klientom komplexné  služby v oblasti marketingu, nákupu médií a komunikácie sa zároveň stáva CEO Soria Communication Group.

„Z agentúry Unimedia neodchádzam, práve naopak. V mojej novej pozícii budem zodpovedný okrem iného za ďalší rozvoj agentúry, udržiavanie vzťahov so súčasnými aj novými klientami a hľadanie synergií medzi spoločnosťami, ktoré patria do portfólia Soria Communication Group,“ hovorí Rastislav Kaňuch. (na hlavnom obrázku)

Na pozíciu výkonného riaditeľa mediálnej agentúry Unimedia prichádza od februára Peter Seyfert, ktorého takmer celá profesionálna kariéra je spojená s mediálnou skupinou Omnicom Media Group, kde pôsobil od roku 2003 na rôznych pozíciách v rámci agentúr OMD a PHD, posledných sedem rokov ako výkonný riaditeľ OMD.  Peter Seyfert vyštudoval Fakultu hospodárskej informatiky Ekonomickej univerzity v Bratislave. Dokonale pozná slovenský mediálny trh, má bohaté skúsenosti v oblasti riadenia tímov a nákupu médií.

archív

​ „Ďakujem rodine Kasperovej (väčšinový vlastník Unimedia, poz.red.) za prejavenú dôveru a ponuku viesť Unimediu. Verím, že prinesiem čerstvý vietor, a s mojím odhodlaním, skúsenosťami a novými nápadmi pomôžem v ďalšom úspešnom fungovaní agentúry. Teším sa na spoluprácu s Rasťom a som presvedčený, že užším prepojením a spoluprácou agentúr v rámci skupiny budeme schopní prinášať klientom komplexné riešenia s vysokou pridanou hodnotou šité na mieru,“ hovorí Peter Seyfert.

Mediálna agentúra Unimedia je viac ako dvadsať rokov najväčšou slovenskou mediálnou agentúrou. Do roku 2015 ju viedol Vladimír Vokál, po jeho odchode sa Executive Directorom stal Rastislav Kaňuch, ktorý predtým v Unimedii zastával pozíciu Client Service Director. Obchodným riaditeľom agentúry je Miroslav Pleško.

01 - Modified: 2023-09-21 12:41:06 - Feat.: - Title: Miroslav Pleško z Unimedia: Očakávame, že jeseň bude opäť vypredaná 02 - Modified: 2023-06-13 07:54:00 - Feat.: - Title: Dátová revolúcia: Sila, ktorá mení svet mediálnych agentúr 03 - Modified: 2023-06-09 08:52:07 - Feat.: - Title: New Business Barometer 2022: Víťazi mediálnych tendrov, obrovské rozpočty a prekvapujúce prehry 04 - Modified: 2023-06-06 19:17:59 - Feat.: - Title: Experti mediálnych agentúr: Rastie tlak na efektivitu reklamy, ale v investíciách vládne mierny optimizmus 05 - Modified: 2019-07-17 12:18:09 - Feat.: - Title: Orange štartuje PR kampaň Rodinné LOVEstories
menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
20. apríl 2024 08:09