TA3
StoryEditor

Noro Dolinský skolaboval počas moderovania relácie V politike

21.03.2021, 13:38
Autor:
(pš)(pš)
Po krátkej prestávke sa do štúdia vrátil, relácia pokračovala ďalej.

Diváci politickej diskusnej relácie V politike, ktorú vysiela spravodajská televízia TA3, boli v priamom prenose svedkami nepríjemnej situácie. Moderátor Noro Dolinský skolaboval počas priameho prenosu. TA3 okamžite nahradila priamy prenos inou reláciou. Približne po štvrťhodine sa Noro Dolinský do štúdia vrátil, diskusiu odmoderoval.

Témou diskusie bol rok vlády Igora Matoviča, hosťami relácie boli predsedníčka zdravotníckeho výboru Jana Bittó Cigániková (SaS), predseda výboru pre obranu a bezpečnosť Juraj Krúpa (OĽaNO), poslanci Ľuboš Blaha (Smer-SD), Matúš Šutaj Eštok (Hlas-SD), Tomáš Taraba (nezávislý).

Všetci diskutujúci stáli za stolíkmi, kamera snímala Janu Bittó Cigánikovú, keď sa záber vrátil na všetkých hostí v relácii, diváci už videli ako sa Ľuboš Blaha prihovára moderátorovi a ponúka mu vodu. Na pomoc prišiel aj Juraj Krúpa, ktorý Dolinskému doniesol stoličku.

TA3 vzápätí promtne do vysielania zaradila reláciu Nová Európa. Po jej skončení, sa Noro Dolinský do štúdia vrátil, reláciu, aj keď skrátenú, odmoderoval profesionálne dokonca. V jej závere sa divákom ospravedlnil za svoju "indispozíciu".

"Áno, Norovi Dolinskému prišlo počas vysielania nevoľno, preto sme prerušili diskusiu naživo. Avšak veríme, že išlo len o krátku indispozíciu, keďže sa rozhodol, že po prestávke sa vráti k moderovaniu relácie," vysvetlila pre Nový Čas riaditeľka komunikácie a strategického vývoja TA3, Oľga Dúbravská.

"Chcem všetkým, ktorí ste ma podporili, úprimne a zo srdca poďakovať za podporu a všetky priania, ale aj duchaprítomným poslancom Národnej rady, ktorí ma v poslednej sekunde zachránili pred stratou vedomia. Už je to lepšie! Vážim si to a veľmi veľmi ďakujem," napísal neskôr Dolinský na svojom Facebookovom účte.

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
19. apríl 2024 00:32