archív TA3
StoryEditor

TA3 má náhradu za Dolinského. Reláciu V politike bude moderovať Zuzana Martináková

06.05.2021, 14:58
Autor:
(pš)(pš)
Televízia nevylučuje, že bude hľadať novú tvár relácie.

Spravodajská televízia TA3 našla náhradu za moderátora Nora Dolinského, ktorý sa dopustil vážneho priestupku. Reláciu V politike bude zatiaľ moderovať Zuzana Martináková, výkonná riaditeľka programu a spravodajstva televízie TA3, ktorá má s formátom politických diskusií dlhoročné skúsenosti. Televízia do budúcna nevylučuje ani príležitosť pre novú tvár tejto relácie.

Moderátora hlavnej politickej relácie TA3 V politike prichytili policajti šoférovať pod vplyvom alkoholu. Dolinského polícia zaistila. Podľa portálu O mediach bude o jeho trestnom čine rozhodovať súd už v piatok 7. mája. Ide o prejednávanie v rámci takzvaného Super rýchleho konania, ktoré sa využíva pri prejednávaní trestného činu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky, píše portál O mediach.

Televízia zároveň uviedla, že s Norom Dolinským, ktorý pracuje pre TA3 viac ako 10 rokov a na moderátorskej pozícii odviedol skvelú prácu, bude hovoriť o možnosti ďalšieho uplatnenia v televízii, mimo kamier, v najbližších dňoch.

Zuzana Martináková ako výkonná riaditeľka programu a spravodajstva TA3 má s moderovaním politických relácií skúsenosti. Pred TA3 moderovala vlastnú reláciu v denníku Pravda - Ide o pravdu. Mala tiež vlastnú talkšou v rádiu Aktual Martina Lengyela. Rádio Aktual chvíľu viedla.

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
19. apríl 2024 14:59