StoryEditor

Premiéra Priateľov je tu. HBO GO láka divákov trailerom so slovenskými titulkami

27.05.2021, 09:10
Autor:
pzpz
V „Reunion“ epizóde sa herci stretnú po viac než 17 rokoch od odvysielania poslednej epizódy v máji 2004.

Fanúšikovia populárneho seriálu Priatelia sa dočkali. Dnes, 27. mája, HBO Max a HBO GO predstavia šou s podtitulom The One Where They Get Back Together.

Tvorcovia avizujú, že nepôjde o klasickú epizódu, ale Jennifer Aniston, Courtney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry a David Schwimmer sa vracajú do štúdia Stage 24, jedného zo štúdií spoločnosti Warner Bros. v kalifornskom Burbanku, v ktorom sa ikonický komediálny seriál pôvodne natáčal, aby si na spoločných 10 rokov natáčania zaspomínali. 

Okrem šestice predstaviteľov hlavných postáv sa v relácii objaví tiež veľa ďalších špeciálnych hostí, okrem iného: David Beckham, Justin Bieber, BTS, James Corden, Cindy Crawford, Cara Delevingne, Lady Gaga, Elliot Gould, Kit Harington, Larry Hankin, Mindy Kaling, Thomas Lennon, Christina Pickles, Tom Selleck, James Michael Tyler, Maggie Wheeler, Reese Witherspoon a Malala Yousafzai.

Streamingové služby trailer predstavili už pred týždňom, momentálne si môžete pozrieť verziu so slovenskými titulkami. 

​Výkonnými producentmi relácie sú Kevin Bright, Marta Kauffman a David Crane, producenti "pôvodných" Priateľov, a ďalej Ben Winston, ktorý špeciálnú časť tiež režíruje. Na jej tvorbe sa podieľala produkčná spoločnosť Warner Bros. Unscripted Television v spolupráci so spoločnosťami Warner Horzion, Fulwell 73 Productions a Bright/Kauffman/Crane Productions. Predstavitelia hlavných postáv (Aniston, Cox, Kudrow, LeBlanc, Perry a Schwimmer) sa tiež ujali úloh výkonných producentov. Koprodukcia: Emma Conway, James Longman a Stacey Thomas-Muir. 

Všetkých 236 častí sa natáčalo na legendárnej scéne č. 24 filmových štúdií Warner Bros. v Burbanku v Kalifornii. Spolu 10 sérií Friends sa vysielalo od septembra 1994 do mája 2004.

Seriál Priatelia je stále jedným z najobľúbenejších televíznych seriálov. V čase pôvodného uvedenia zaznamenal obrovskú sledovanosť a dodnes sa celosvetovo teší veľkej popularite na televíznych staniciach a prostredníctvom streamovacích služieb. Všetkých 10 sérií seriálu je ocenených fanúšikmi aj kritikmi, o čom svedčí aj fakt, že seriál získal ocenenie Emmy pre najlepší komediálny seriál a rovnaké ocenenie za úlohy v seriáli dostali aj herečky Jennifer Aniston a Lisa Kudrow.

Fenomén z produkcie spoločnosti Warner Bros. Television sleduje životy skupiny šiestich priateľov žijúcich v New Yorku: súrodencov Rossa (David Schwimmer) a Moniky Gellerových (Courtney Cox) a ich priateľov Chandlera Binga (Matthew Perry), Phoebe Bufetovej (Lisa Kudrow), Joeyho Tribbianiho (Matt LeBlanc) a Rachel Greenovej (Jennifer Aniston). Za vznikom Priateľov stojí David Crane a Marta Kauffman, ktorí boli spoločne s Kevinom Brightom výkonnými producentmi seriálu prostredníctvom svojej spoločnosti Bright/Kauffman/Crane Productions v spolupráci so spoločnosťou Warner Bros. Television.

 

01 - Modified: 2023-05-10 07:27:46 - Feat.: - Title: Druhá šanca hlási návrat na obrazovky. No na tretiu sériu si musíme počkať 02 - Modified: 2021-12-21 11:46:52 - Feat.: - Title: Harry Potter, Hermiona a Ron sa po 20-tich rokoch vracajú do Rokfortu 03 - Modified: 2021-11-12 16:29:21 - Feat.: - Title: Nová kapitola Sexu v meste sa otvára 9. decembra. Pozrite si prvý trailer 04 - Modified: 2021-10-18 09:49:12 - Feat.: - Title: HBO natáča prvý slovenský seriál pre HBO MAX 05 - Modified: 2021-10-18 09:40:33 - Feat.: - Title: HBO Max bude filmy ponúkať už 45 dní po premiére v kinách
menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
20. apríl 2024 16:02