StoryEditor

Na Slovensku začal vychádzať židovský mesačník DELET

10.04.2003, 00:00

Aktuálne udalosti zo židovského života doma i v zahraničí a iné zaujímavé materiály prináša nový mesačník DELET (Dvere), ktorý začal na Slovensku vychádzať v tomto roku.

Vydáva ho občianske združenie s rovnakým názvom DELET v Bratislave s cieľom priblížiť záujemcom dianie v židovskom národe. Šéfredaktorom nového periodika je Robert Haas.

Okrem domácich a zahraničných informácií židovský mesačník v doterajších troch číslach prináša aj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, recenzie kníh a aktuality z oblasti športu. V prílohe dilema sa redaktori novín zaoberajú rôznymi celospoločenskými témami. Prispievateľmi sú nielen odborníci, ale aj čitatelia. Posledná stránka mesačníka je zameraná na komunitný servis.

Noviny vychádzajú len vďaka finančným darom a dotáciám jednotlivcov a organizácií. Ročné predplatné je 250.- Sk. Záujemcovia o odoberanie mesačníka DELET môžu poslať uvedenú sumu spolu so svojou adresou na číslo účtu 4030090818/3100, Ľudová Banka, Bratislava.

Dverami do židovského života je aj internetová stránka www.delet.sk, ktorá ponúka aktuality, informácie, diskusné fórum aj inzerciu.

Zdroj: TASR

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
18. apríl 2024 23:15