StoryEditor

Vydavateľstvo Petit Press kúpilo Košický večer

30.04.2004, 00:00

Vydavateľstvo Petit Press, ktoré vlastní okrem iného sieť regionálnych denníkov Korzár, bude od 1. mája aj majiteľom obchodnej značky Košický večer. Pre TASR to potvrdila riaditeľka divízie Východ vydavateľstva Ľubica Tomková.

"Vznikne tak silný spoločný denník pre všetkých Košičanov. Po dohode denníkov Korzár a Košický večer začne postupne Košický večer preberať najlepšie stránky a texty z denníka Korzár a začne sa proces približovania oboch titulov, ktorý bude prebiehať počas mesiaca máj," uvádza vo vyjadrení ku kúpe večerníka Tomková. Oba denníky vyjdú podľa nej pod spoločnou hlavičkou 1. júna tohto roka. Košický večer bude od 1. júna pokračovať ďalej ako týždenník, ktorý nájdu čitatelia v predaji vždy v piatok a sobotu.

V súvislosti so zmenami vlastníkov Košického večera tiež uviedla, že prácu ponúkli 17 pôvodným redaktorom, štyrom grafikom ako aj inzertnému a distribučnému oddeleniu. Nad obsahovou náplňou bude v máji dohliadať šéfredaktor Košického Korzára Peter Bercik, ktorý časť povinností delegoval na vedúceho vydania z radov pôvodných redaktorov večerníka.

Zdroj: TASR

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
18. apríl 2024 23:37