Peter Sagan
StoryEditor

Telekom mení farbu. Pre Sagana bude zelený (video)

27.07.2015, 09:58
Vyjadruje tak vďaku slovenskému cyklistovi Petrovi Saganovi, ktorý na najprestížnejších svetových pretekoch Tour de France získal vzácny zelený dres.

Telekom na jeden týždeň nahradí svoju typickú korporátnu farbu zelenou. Zelené logo T a ďalšie prvky v tejto farbe sa oddnes postupne objavia na oficiálnej stránke Telekomu, v televíznych spotoch kampane S4GAN, na billboardoch v Bratislave a Žiline, a tiež na Facebook, LinkedIn a Twitter profiloch operátora.

„Týmto spôsobom chceme Petrovi Saganovi zagratulovať a hlavne poďakovať za bojovnosť, ktorú preukázal na Tour. Tento mimoriadny úspech svedčí o správnosti našej voľby, keď sme si pre zosobnenie rýchlosti, kvality a líderstva v oblasti mobilných dát vybrali práve Petra,“ povedal v tlačovej správe, výkonný riaditeľ pre mass market segment Telekomu Dušan Švalek.

Telekom sa stal partnerom Petra Sagana vo februári 2015. Pripravil špeciálny web www.s4gan.sk a kampaň s ústredným textovým motívom S4GAN na podporu svojej najrýchlejšej 4G siete. Na Tour de France vypravil aj špeciálny fanbus s fanúšikmi. Aktuálne Telekom umiestni na Magio pláži špeciálnu zelenú plachtu s nápisom „Ďakujeme S4GAN“, na ktorú budú môcť fanúšikovia Petrovi zanechať svoj odkaz. Telekom pripravil aj novú aplikáciu S4GAN Emoji, ktorá prináša do smartfónov a tabletov emotikony s motívom Petra Sagana.

 

S4GAN emoji

 

Zelené logo Telekomu

Televízny spot

https://youtu.be/poYcGrvEjKY

Zdroj: red

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
18. apríl 2024 06:19