mnam.tv, mnau.tv
StoryEditor

TV Mňam a TV Mňau zmenili vlastníka. Budú dostupné len cez kábel a satelit

31.10.2016, 15:48
Autor:
(čtk)(čtk)
Obsah vysielania sa nezmení, posilní sa vlastná tvorba.

Televízne kanály TV Mňam a TV Mňau, zamerané na relácie o varení a vysielanie videí zo sveta zvierat, kúpila od doterajšieho prevádzkovateľa CE Media spoločnosť S&P Broadcasting. Obe stanice v novembri skončia v klasickom pozemnom vysielaní a budú dostupné prostredníctvom káblového a satelitného vysielania DVB-C a DVB-S. V tlačovej správe o tom informovala S&P Broadcasting.

"V šírení nášho vysielania cez DVB-C a DVB-S, teda káblové a satelitné vysielanie, vidíme omnoho viac priestoru na rozvoj obsahu a modernizáciu značiek oboch televízií. Ďalšou oblasťou rozvoja bude online distribúcia," uviedol výkonný riaditeľ S&P Broadcasting Pál Milkovics, ktorý zastával pozíciu generálneho riaditeľa i u predchádzajúceho vlastníka oboch televíznych kanálov.

Obsah vysielania TV Mňau zameraného na domácich maznáčikov sa po zmene majiteľa nezmení, TV Mňam ale plánuje výrazne posilniť vlastnú tvorbu. Vlastnú produkciu relácií by mala voči zahraničnej prevzatej tvorbe vzrásť zo súčasných 30 percent na 70 percent obsahu.

Mňam TV začala vysielať vlani vo februári, od júla 2015 si ju diváci mohli naladiť v celoplošnom vysielaní prostredníctvom štvrtého multiplexu. Mňau TV začala skúšobne vysielať vlani v decembri.

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
19. apríl 2024 01:18