StoryEditor

Pod peniaze na V siedmom nebi sa s hrdosťou podpisujem, hovorí Vilo Rozboril o návrate na obrazovky

29.11.2016, 08:54
Autor:
hrnhrn
Novú sériu emotívnej šou odštartuje TV JOJ druhú adventnú nedeľu.

Po ukončení šiestej série talentovej šou Česko Slovensko má talent zaradila televízia JOJ do nedeľného prime time novú sériu relácie V siedmom nebi. Moderátor Vilo Rozboril sa tak vráti druhú adventnú nedeľu po dlhšej prestávke na obrazovky JOJky. Čo má pripravené pre divákov?

V čom bude nová séria V siedmom nebi iná?

Vôbec si nemyslím, že je potrebné, aby bola iná. Je to relácia postavená na pomoci ľuďom a rodinám, ktoré žijú vo vysokom stave odkázanosti. Na tom nechceme a nebudeme nič meniť. Siedme nebo je tiež silná a emotívna šou. A takou aj zostane. Tri veľmi silné príbehy každú nedeľu večer.

​​​Čo pre vás znamená, že sa relácia opäť vracia na obrazovky?

Viete, televízne peniaze je možné využívať na čokoľvek. Na zábavu, na seriály, na reality šou. Vždy je to vecou rozhodnutia televízie. Peniaze na Siedme nebo – to sú peniaze vynaložené na priamu silnú a konkrétnu pomoc ťažko skúšaným ľuďom. A pod to sa mi s radosťou a hrdo podpisuje. V siedmom nebi sa za tie roky stalo rešpektovanou inštanciou pomoci. A ak sa také niečo podarí, treba to rešpektovať a podporovať.

Novú sériu štartujete v adventnom období. Čakajú divákov veľké predvianočné prekvapenia?

Rád som veľakrát hovoril vždy na začiatku relácie, že V siedmom nebi sú Vianoce vlastne každé vydanie. Ale áno, byť vysielaný priamo v adventné nedele a tiež priamo na Vianoce, to je krásny pocit. Advent zbožňujem. Stromček mám doma vlastne už od prvej adventnej nedele. Preto všetky decembrové vydania budú mať nezameniteľný predvianočný charakter. A vyvrcholenie príde priamo na Vianoce so špeciálnym slávnostným programom. Ale to si nechám zatiaľ ako prekvapenie. :)

TV JOJ

Aké celebrity sa objavia v relácii?

Pomoc celebrít je pevnou súčasťou relácie od začiatku. Nebude tomu inak ani v tejto sérii. Ľubo Višňovský, Dara Rolins, zlatý olympionik Matej Tóth, Aďa Kmotríková a Jano Mečiar, speváčka Kristína a mnoho ďalších. To všetko bude zostava tých, ktorí pomôžu tým, ktorí to potrebujú.

Oslovíte aj politikov?

Mená politikov si zatiaľ ušetrím, ale pôjde o prvú parlamentnú  a vládnu ligu. :)

01 - Modified: 2022-03-02 13:54:21 - Feat.: - Title: Televízia JOJ dnes oslavuje 20. narodeniny 02 - Modified: 2021-11-18 16:10:32 - Feat.: - Title: V siedmom nebi ustupuje „pečeniu“ a SuperStar 03 - Modified: 2021-08-13 13:42:12 - Feat.: - Title: Televízia Joj predstavila jesenné novinky. V nových seriáloch stavila na emócie 04 - Modified: 2021-08-06 11:06:13 - Feat.: - Title: Platený videoportál aj športovú stanicu chceme spustiť už v tomto roku, hovorí obchodný riaditeľ skupiny JOJ 05 - Modified: 2021-03-12 09:55:21 - Feat.: - Title: Ranné noviny televízie Joj oslavujú tretie narodeniny
menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
19. apríl 2024 15:13