TV Markíza
StoryEditor

Markíza vyťahuje novinky. Divoký Zapadákov a Kávomat - Miestny úrad Hodrušany štartujú už v pondelok

05.02.2017, 14:30
Autor:
(pš)(pš)
Baby boom zaraďuje na utorok, namiesto šou Jany Hospodárovej Šťastný domov.

Televízia Markíza prvý pondelok vo februári prináša na obrazovky avizovanú novinku: Divoký Zapadákov. Nový komediálny seriál zaraďuje televízia do slotu, ktorý kedysi patril Hornej Dolnej. Na Divokom Zapadákove začala Markíza pracovať ešte minulý rok. Odohráva sa v zabudnutej dedinke pánubohu za chrbtom plnej svojských postavičiek. Nechýba obávaný gangster, vyhlásená kráska či veľmi snaživý a málo rešpektovaný šerif. V seriáli sa objavia herci ako napríklad Tomáš Maštalír, Michal Kubovčík, Dominika Kavaschová, Daniel Fischer, Adam Jančina, Peter Kadlečík, Lukáš Dóza či Michal Jánoš. Divoký Zapadákov vzniká pod producentskou taktovkou Dana Dangla.

Po Divokom Zapadákove Markíza v pondelok zaradila obľúbenú skečšou Kredenc. Do neskoršieho večerného slotu zaradila ďalšiu novinku Kávomat - Miestny úrad Hodrušany. Tá mala na Markíze premiéru ešte minulý rok začiatkom júna. Na obrazovkách sa objavila len pokusne. Po prvom dni vysielania uspela s ratingom 6,8 % aj trhovým podielom 29,6 % v cieľovej skupine 12-54. 

Kávomat - Miestny úrad Hodrušany oslovil najmä ženy od 15 do 24 rokov, kde dosiahla šou trhový podiel 51,4 %.V novej zábavnej šou sa divákom v júni predstavili Marcel Nemec ako starosta, Števo Martinovič v úlohe podpredsedu, Slávka Halčáková ako bufetárka, Zuzana Vačková v role doktorky či Lukáš Dóza ako profesionálny nezamestnaný. Autormi novej šou sú Dano Dangl a Karol Vosátko (námet: Dano Dangl, scenár: Dano Dangl a Karol Vosátko, réžia: Karol Vosátko).

Novinky na pondelok Markíza promuje na svojich obrazovkách od februára, intenzívne promo spustili cez víkend.

Ďalšou novinkou je Baby Boom. Markíza o nej hovorí ako o unikátnej rodinnej dokumentárnej sérii, ktorá divákom sprostredkúva jedinečný zázrak príchodu nového života na svet. Baby Boom vznikol podľa originálneho formátu, s pôvodným názvom One Born Every Minute. Ten vznikol v roku 2010 vo Veľkej Británii.

Na internetovej stránke Markízy o novinke hovorí riaditeľ Centra výroby TV Markíza Gabi Popescu: "Baby boom je o emóciách, šťastí a o pute medzi rodičom a dieťaťom. Usilujeme zachytiť okamih prvého pohľadu na dieťa, ukázať, čo rodič cíti. Keď vidíte pohľad matky na dieťa alebo keď sa otec dozvie, že už je jeho potomok na svete. Keď aj silní muži podľahnú emócii. Je to nádherný a neopakovateľný moment. Niečo také silné a výnimočné, že aj my sami v štábe máme pocit, že sme súčasťou niečoho jedinečného."

Baby Boom Markíza zaradila do prime-time o 20.30. V januári tento slot patril emotívnej šou Jany Hospodárovej Šťastný domov. Po ňom nasledovala novinka O 10 rokov mladší. Na konkurenčnej televízii sa v tom čase objaví Smrtonosná pasca a neskôr reality šou Spackané plastické operácie. TV JOJ takýto program zaradila potom, čo jej v novom roku nezafungovala Moja prvá dovolenka a príbehy a trapasy zo života ľudí Čert nikdy nespí.

01 - Modified: 2024-04-02 14:44:04 - Feat.: - Title: Veľkú Noc ovládlo Let´s Dance. Tanečná šou prilákala najväčšie publikum od roku 2011 02 - Modified: 2024-02-28 10:46:29 - Feat.: - Title: Vladimír Mužík nastupuje do vedenia CME. Zároveň zostáva šéfom MAFRA Slovakia 03 - Modified: 2023-09-25 10:43:58 - Feat.: - Title: Predvolebná debata Markízy: Šimečka zmenil názor. Televízia až do poslednej chvíle netuší, kto príde diskutovať 04 - Modified: 2023-07-18 11:17:41 - Feat.: - Title: Je to oficiálne. Novým generálnym riaditeľom Markízy bude Peter Gažík 05 - Modified: 2023-06-09 11:43:39 - Feat.: - Title: Hviezdy Ivety Ferencová a Germani aktuálne točia vlastné seriály v Chorvátsku
menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
24. apríl 2024 00:24