StoryEditor

Noví moderátori, relácie aj programové novinky. Marcové zmeny v slovenských rádiách na jednom mieste

01.03.2017, 13:47
Odchody a príchody moderátorov, programové novinky. Viaceré rádiové stanice ohlásili od marca významné zmeny.

Odchody a príchody moderátorov, programové novinky. Viaceré rádiové stanice ohlásili od marca významné zmeny. 

Europa 2

Personálne: V rádiu skončil Roman Juraško, známy aj z televízie Markíza. Tím doplnili DJ Milan Lieskovský a Michaela Kertészová z Funrádia. "Počas marca ešte predstavíme aj nový station voice“, napísal v tlačovej správe programový riaditeľ Andrej Kratochvíl. 

Programové: Program prešiel masívnou úpravou. Ranná ZOO je od marca o hodinu dlhšia, trvá do 10:00. Michaela Kertészová dostala trojhodinovú reláciu nasledujúcu po nej s názvom Michela on air. Drivetime s Ivanom "Binďom" Bindasom je novým programom na popoludnie a podvečer, večerný Partytime budú moderovať striedavo Katarína "Becca" Balážiová a Dennis Bartalský. Hitparáda Top 22 je presunutá na štvrtok od 19:00 do 21:00, víkendovú Dance eXXtravaganzu má na starosti DJ Milan Lieskovský. 

Rocková republika

Personálne: Rádio ukončilo spoluprácu so všetkými moderátormi. V štruktúre boli štyri moderované bloky od šiestej ráno do šiestej podvečer, hlasmi rádia boli Rado Mešša, Laco Lučenič, Vadim Bušovský a Rasťo Očenáš. 

Programové: Rocková republika vysiela už len pesničky, žiadne hovorené slovo. Podľa vyjadrenia generálnej riaditeľky Hany Kobliškovej bude Rocková republika naďalej rocková, len bez moderátorov. Zmenu formátu na spravodajský avizoval v médiách majiteľ Martin Lengyel na apríl tohoto roka, žiadne bližšie informácie stanica zatiaľ neposkytuje. 

Rádio Jemné

Personálne: Z rádia Europa 2 prišiel Tomáš Juríček.

Programové: Nový člen rádia Jemné posilnil popoludňajšiu šou Refresh s Martinou Comisso. Okrem nej je novinkou Večerný relax, relácia ktorú od 18:00 moderujú Viktória Lancošová a Peter Tarasovič. 

Funrádio

Personálne: Rádio opustili DJ Milan Lieskovský a Michaela Kertészová, druhú menovanú vo víkendovom vysielaní nahradí v marci nový hlas. Funrádio zatiaľ nechce špecifikovať, kto ním bude

Programové: Štruktúra vysielania Funrádia prejde len kozmetickou úpravou, v marci stanica spustí novú jarnú zvukovú grafiku. Pokračuje súťaž Zarábaj ušami a focus na prepojenie online a rádiového prostredia. Do portfólia pribudlo vlani desať webov, viaceré už prešli redizajnom, niektoré budú v novom predstavené onedlho.

Rádio Vlna

Personálne: Rádio vlna zmenila moderátorskú dvojicu rannej šou už vo februári. K Barbore Rakovskej pribudol Martin Chynoranský, spolu moderujú Dobré ráno necelý mesiac.

01 - Modified: 2021-04-01 07:10:49 - Feat.: - Title: Transparency International Slovensko má oddnes nového riaditeľa 02 - Modified: 2020-11-10 14:29:46 - Feat.: - Title: Novou súčasťou Popcornu sa stal Adrián Juriga 03 - Modified: 2020-09-03 08:07:57 - Feat.: - Title: Z Medusy odchádza marketingová riaditeľka 04 - Modified: 2020-07-16 11:33:40 - Feat.: - Title: Z agentúry SITA odchádza šéfredaktorka Zuzana Devera 05 - Modified: 2020-07-07 14:40:59 - Feat.: - Title: Zmena vo vydavateľstve NMH. Končí obchodný riaditeľ
menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
20. apríl 2024 01:58