Karel Ondrkayoutube
StoryEditor

Nachytal celé Česko a "rozbil" internety. Kazma urobil megapodvod pre dobrú vec

18.05.2017, 13:09
Internetová relácia o manipulovaní programom televízie Prima prekonala historickú hranicu prenesenej kapacity českého internetu.

Samozvaný český "internetový diktátor", ktorý vystupuje pod menom Kazma Kazmitch odkryl v programe One Man Show svoj doteraz najúspešnejší prank. Nastrčil svojho človeka do show Prostřeno na televízii Prima a ovplyvňoval vysielanie údajne tak, že o tom televízia netušila. 

Relácia dosiahla za jeden deň na Stream.cz dva milióny videní a prekonala historickú hranicu prenesenej kapacity českého internetu. 

Paralelný štáb One Man Show prihlásil do programu dvoch hercov, s ktorými bol v neustálom spojení a ktorých po celý čas manipuloval. Premenil štvorizbový byt jedného z nich na dva dvojizbové a počas varenia Karla Ondrku mu cez rúru s dvojitým dnom vymieňal jedlá za hotové, uvarené najlepšími kuchármi. 

Ondrka ako účastník súťaže o 50 000 českých korún pre najlepšieho kuchára bol zámerne štylizovaný čo najbizarnejšie. Prespával v rakvi, choval doma sliepku a trpel neprerušovanou erekciou. Televízie idú práve po takých typoch, Prima Karla Ondrku do programu vybrala. Navyše mal mať Touretteov syndróm s koproláliou, ľudia s takou diagnózou majú tiky a vykrikujú vulgarizmy. 

Televízny štáb natáčal One man show počas natáčania v byte skrytými kamerami a spoza nepriehľadného zrkadla, celý prank odhalil Kazma v polhodinovom videu.  

Po odvysielaní programu bol Karel (herec Karel Ondrka) najvyhľadávanejším hercom na webe českej filmovej databázy. Na konci polhodinového "filmu o filme" Kazma oznámil, že video natočili ako reklamu na zvýšenie povedomia o Tourettovom syndróme, ktorým trpí jeden z členov jeho štábu. 

Televízia Prima na svojom webe označila Kazmitcha za provokatéra. Zároveň sa mu poďakovala sa, že postavil reláciu o varení na úroveň fenoménov ako majstrovstvá sveta v ľadovom hokeji, alebo Český lev.

01 - Modified: 2017-05-21 07:22:45 - Feat.: - Title: Moja šou stojí milióny, priznáva muž, ktorý "zbúral" internety. Prečítajte si rozhovor s Kazmom 02 - Modified: 2017-02-23 12:04:22 - Feat.: - Title: Toto je 10 najzdieľanejších videí na slovenskom Facebooku za rok 2016 03 - Modified: 2016-08-22 13:24:00 - Feat.: - Title: Majú milióny videní. Čím uspeli najsledovanejšie Instagram videá?
menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
20. apríl 2024 15:13