StoryEditor

Matúš Bence a Jonáš Karásek sú autormi plagátu k novému filmu Čiara

27.06.2017, 11:59
Autor:
rmrm
Vsadili na drsne pôsobiaceho Tomáša Maštalíra, ktorý sa predvedie v úlohe mafiánskeho bossa.

Kým doteraz mohli diváci poznať Tomáša Maštalíra predovšetkým z divadla či z niekoľkých slovenských seriálov, začiatkom augusta sa im predstaví v novom trileri Čiara a to v úlohe drsného mafiánskeho bossa. Film divákom ponúkne autentické prostredie slovensko-ukrajinského pohraničia v období vstupu Slovenska do Schengenu.

„Tomáš sa hlavnej úlohy zhostil bravúrne a skvele stvárnil všetky polohy, v ktorých sa jeho postava predstaví – či už obávaného vodcu partie, vášnivého manžela alebo milujúceho otca. Myslím, že pri obsadení hlavnej úlohy sme nemohli trafiť lepšie,“ komentuje producentka Wanda Adamík Hrycová a dodáva: „Diváci sa môžu tešiť aj na akčné scény, kde ukázal svoju skvelú formu. Predviedol sa dokonca i ako zdatný spevák, keď spolu s Andym Hrycom zaspievali pieseň Hej sokoly!, ktorá v prevedení IMT Smile a Ondreja Kandráča aktuálne znie v slovenskom éteri.“

Film Čiara bude slávnostne uvedený na medzinárodnom filmovom festivale v Karlových Varoch. Slovenská premiéra je naplánovaná na 3. augusta. Plagát k filmu pripravili Matúš Bence a Jonáš Karásek.

O filme Čiara

Pre Adama Krajňáka, otca rodiny a hlavu organizovaného zločinu v slovensko-ukrajinskom pohraničí, sa začínajú rušné časy. Najstaršia dcéra sa vydáva za miestneho zlodejíčka Ivora, ukrajinský partner Jona začína rebelovať a na hranici sa objavuje nový tovar v podobe narkotík. Kriminálny príbeh je situovaný do srdca slovensko-ukrajinského pohraničia, kde sa prelínajú kultúry, jazyky i ľudské životy.

​​Dátum premiéry: 3. 8. 2017
Krajina pôvodu: SK / UA
Réžia: Peter Bebjak
Scenár: Peter Balko
Hrajú: Tomáš Maštalír, Emília Vášáryová, Eugen Libezňuk, Zuzana Fialová, Andy Hryc
Producenti: Wanda Adamík Hricová (SK), Andrej Yermak (UA)
Majoritná produkcia: Wandal Production (SK)
Koprodukčné spoločnosti: Garnet International Media Group (UA), RTVS (SK)
Rozpočet: 1,31 milióna eur
Podpora: Audiovizuálny fond, Creative Europe, DERZKINO - Ukrainian State Film Agency, Ministerstvo kultúry SR

01 - Modified: 2022-05-05 09:08:15 - Feat.: - Title: Milan Ondrík a Marián Mitaš nakrúcajú detektívku inšpirovanú baťovským svetom 02 - Modified: 2022-05-04 08:40:29 - Feat.: - Title: Filmový máj: Týchto sedem noviniek v kine nemôžete premeškať 03 - Modified: 2022-03-25 08:45:11 - Feat.: - Title: Do kín prichádza Tieňohra. Nový film režiséra Bebjaka je inšpirovaný skutočnými udalosťami 04 - Modified: 2022-02-02 11:15:26 - Feat.: - Title: Do kín prichádza V lete ti poviem, ako sa mám. Podľa tvorcov je ich najvýpravnejším filmom 05 - Modified: 2022-01-18 09:08:16 - Feat.: - Title: Najnovší Matrix, West Side Story aj slovenské komédie – do kín mieria očakávané filmy
menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
19. apríl 2024 03:45