Stratégie
StoryEditor

Piatkový relax s Martinom Fenčákom: Mám rád tažkú letnú pohodu

07.07.2017, 13:01
Programovému riaditeľovi rádia Expres neprekáža 40 stupňov, ale je vďačný aj za 25.

Kde vás stretneme v piatok večer?

Asi 100 metrov od domu máme takú malú kaviarničku. Čapujú aj výborné pivo zo Zámockého pivovaru a v chladničke majú vždy aj kvalitné suché vínko. V ideálnom prípade sedíme s manželkou pod slnečníkom a bavíme sa o plánoch na víkend a leto.

Aká téma u vás zarezonovala v poslednom čase?

Náš 12-ročný syn nám oznámil, že má lístok na Topfest, a že ide v piatok do Piešťan. Nezabudol sa nás opýtať, či sa s manželkou pridáme. Pobavil nás.

Bez ktorej aplikácie by ste nevedeli existovať?

Snažím sa telefón v súkromnom živote eliminovať, mám v ňom minimum aplikácií. Ale počas hokejovej a futbalovej sezóny často využívam eVysledky.

Čo je pre vás adrenalín, ktorý potrebujete k životu?

Mám rád tažkú letnú pohodu, adrenalín vôbec nevyhľadávam.

Čo pre vás znamená maximálny relax?

Sledovanie kvalitného seriálu na Netflixe s manželkou. Výlet vo dvojici vlakom s naším synom. Každoročný víkendový trip na Ugljan s kolegami z rádia. Pivo s kamarátmi v meste. Rodinná dovolenka vo veľkom počte. FIFA na Xboxe medzi jedenástou a polnocou. Domáce zápasy Slovana v KHL na štadióne. Víkendová prechádzka s našim boxerom Donnym.

Vaša najlepšia dovolenková destinácia?

Lisabon a Provensálsko.

Značka, ktorá vás omrzela?

Facebook a iPhone.

Ktorých ľudí si vážite, sú pre vás vzorom?

Vzorom sú pre mňa ľudia, ktorí sú čestní, úprimní, spravodliví, a najmä dobrí a slušní k iným ľuďom. Nesmierne si vážim manželku, lebo ona je presne taký človek. Vzorom v živote mi vždy boli rodičia.

Ak by ste sa zajtra zobudili s nejakou novou schopnosťou, aká by to bola?

Liečiť ľudí.

Čo by ste zmenili vo vašej brandži, ak by ste mali takú moc?

Digitalizácia je to, čo ma najviac trápi pracovne smerom do budúcnosti, takže čokoľvek, čo by zabezpečilo plynulý a bezproblémový prechod na digitálne vysielanie bez strát v rámci poslucháčov a možnosti príjmu.

Pre ktorú značku by ste chceli pracovať?

Som pyšný na to, že môžem pracovať pre Rádio Expres. Vedel by som si predstaviť pracovať aj pre profesionálny hokejový klub - HC Slovan Bratislava a Vancouver Canucks sú moje obľúbené.

Ako si predstavujete dokonalý deň?

Milujem slnečné dni. Jar a leto. Neprekáža mi 40 stupňov, ale som vďačný aj za 25. A najradšej mám svoj klasický pracovný deň. Vstanem o siedmej, dám si sprchu, idem so psom na prechádzku, kúpim si obľúbené raňajky v Láskavých potravinách, pred deviatou som v rádiu, všetci sú v pohode. Vrátim sa okolo šiestej večer, idem so psom, prejdeme si so synom veci do školy a večer si dáme s manželkou na terase drink.

01 - Modified: 2017-07-22 09:59:22 - Feat.: 0 - Title: Piatkový relax s Jurajom Kadášom: Patrím k najvytrvalejším súťažiacim v binge watchingu
01 - Modified: 2017-08-11 13:23:00 - Feat.: - Title: Piatkový relax s Máriou Gablikovou: Ak sa nevenuje priateľovi, skúma, ako sa vyrábajú trailery 02 - Modified: 2017-08-04 14:23:55 - Feat.: - Title: Piatkový relax s Petrom Gálikom: Dokonalý deň? Neskoré vstávanie, dobré raňajky a nové zákutia v zahraničí 03 - Modified: 2017-07-29 17:14:47 - Feat.: - Title: Piatkový relax s Lujzou Bubánovou: Dokonalý deň je slnečný, blízko mora a golfového ihriska 04 - Modified: 2017-07-24 08:01:36 - Feat.: - Title: Piatkový relax s Filipom Švaňom: Dokonalý deň je pobrežie, káva a kniha 05 - Modified: 2017-07-22 09:58:41 - Feat.: - Title: Piatkový relax s Luciou Kulihovou: K životu potrebujem cestovať, opustiť svoju komfortnú zónu
menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
19. apríl 2024 09:24